Sport Ostalo

od petka do nedjelje

Ernesto Hoost na Visokoj otkriva borilačke tajne

od petka do nedjelje
Skromnije nego prethodnih godina, ali ipak na visokoj razini, tako su organizatori predtsavili 3. World Martial Arts Game koji će od danas do nedjelje se održavati u Splitu. Ne na Gripama kao prethodnih godina, sve je zbog lakše organizacije dislocirano u dvoranu Osnovne škole Visoka.

Jučer su na tiskovnoj konferenciji u hotelu Atrium organizatori sa glavnim gostom Ernestom Hoostom predstavili cjelokupni program.
- Nadamo se da će se što više zainteresiranih uključiti u cijeli ovaj događaj, koji počinje seminarom Ernesta Hoosta koji je otvorenog tipa i svi su dobrodošli - kazao je direktor jujitsu tima Croatia Matko Kuzmanić.

Što se tiče natjecateljskog dvoboja, njega je predstavio Hrvoje Znaor, izvršni direktor i promotor turnira, ali i Hall of Famea.
- Prijave su još u tijeku pa ne možemo konkretno znati o kojem broju natjecatelja govorimo. Problema je bilo dosta, na mnoge od njih nismo mogli utjecati. Svakog dana natjecanja će početi u 10 sati, s tim da će Grand prix finale najboljih biti u nedjelju s početkom u 12 sati - kazao je Znaor.

Svakako je vrijedno spomena što će četvrostruki pobjednik K-1 turnira Mr. Perfect Ernesto Hoost učiti mlade na svojim seminarima i otkrivati tajne borilačkih vještina.  
- Sretan sam što sam pozvan na ovaj događaj. Ljudi te moraju prepoznati po nečem što si dao za sport, da bi te ugostili na ovaj način, a ja ću dati sve od sebe da na seminarima pokažem sve najbolje što znam - kazao je Hoost.ROBERT RADICA

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo