StoryEditorOCM
Košarkaod 19 sati

Žuti love novu senzaciju: na Gripe večeras stiže drugoplasirana ekipa ABA lige koja je srušila Crvenu zvezdu

Piše I. R.
10. veljače 2024. - 10:04

Nema odmora za košarkaše Splita. Nakon senzacije u Beogradu i razočaranja u Zaboku Žuti večeras od 19 sati dočekuju Budućnost u 20. kolu regionalne lige. Još jedna je to utakmica za momčad Slavena Rimca u kojoj nisu favoriti jer protivnik je drugoplasirana ekipa koja je ove sezone već srušila vodeću Crvenu zvezdu. Imaju 14 pobjeda i samo pet poraza, a dobro im ide i u Eurocupu (12-6). Split je, pak, na omjeru 9-10 u regionalnoj ligi.

- U zadnjih desetak dana imamo jako gust raspored. Sve smo odradili dobro osim ove zadnje utakmice u Zaboku. Budućnost igra agresivno i snažno, s puno energije. Imaju odlične šutere i jaku unutarnju liniju koja dobro hvata napadačke skokove. Čeka nas zahtjevna utakmica. Vidjet ćemo koliko su se momci uspjeli odmoriti u proteklih 48 sati.

Od ‘pukovnika’ do ‘pokojnika’ prošli su Žuti u samo par dana...

- Pristup i energija će sigurno biti puno bolji nego protiv Zaboka. Pozivam sve navijače da nam pomognu. Zna se koliko nam je ova utakmica važna. Bit će to i uvertira za srijedu i utakmicu sa Zadrom. Nadam se dobrom izdanju kao što ste nas i naviknuli gledati u posljednje vrijeme. Vidjet ćemo koliko ćemo moći protiv snažne Budućnosti – poručio je Rimac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 15:58