StoryEditorOCM
Košarkapotpuna dominacija

Zadar i dalje niže pobjede: protutnjali su Dubravom bez glavnih zvijezda, Božić nije ni zaigrao

Piše Dražen Žura
3. ožujka 2024. - 20:34
Zadar, 301123. Dvorana Kresimira Cosica na Visnjiku. Utakmica 11. kola FAVBET Premijer lige Zadar - Dubrava. Na fotografiji: Ivan Juric.Zvonko Pavic/Cropix

Zadar je protutnjao Dubravom, istina, imali su rezultatskih problema početkom druge četvrtine, dozvolivši domaćinu odvajanje na 25:19! Ali tu je za njih krenuo početak kraja, zadarska se momčad stabilizirala na obje strane, podosta toga stizalo je s adrese Drežnjaka, Vujačića i Jambrovića koji su kombinirao s tri i dva poena, prinudili suparnika na gledanje u njihova leđa! Treću je pak dionicu s dvije „ trice” otvorio do tada podosta neuvjerljivi Davis, dok je Drežnjak i dalje bio nositelj svega dobroga.

Uglavnom svekolika dominacija Zadrana, u tricama, skokovima i asistencijama, u svemu obilato iznad Dubravaša, kojima kao utjeha može poslužiti činjenica kako su imali ranije spomenutu prednost, dobili zadnju dionicu te slavili učinak Rajoafere i Matića, dvojca koji je znao dobro izigrati obranu Zadra.

Inače, kroz utakmicu je bilo trenutaka u kojima se uvelike ljutio na izvedbu igrača kojima je dao više minuta nego što je to bio slučaj ranije. Opet s druge strane, imao je dovoljno komoditeta za odmaranje, Božića koji uopće nije ulazio u igru, Žganec i Mazalin su također više sjedili nego igrali, dok kapetan Ramljak nije ni bio u zapisniku.

Dubrava – Zadar 71:87 (19:17, 15:26, 14:25, 23:19)

Zagreb, dvorana ŠSD Dubrava. Gledatelja 300. 

Suci: Alfred Jovović, Marko Stanković i Teo Miletić.

DUBRAVA: Vragović (8), Vidović, Kuzmanović (9), Rimac (6), Kelek, Binqe (2), Karahodžić, Paponja (7), Rajoafera(21), Matić (19).

ZADAR: Davis (8), Klarica (7), Vujačić (17), Žganec, Mazalin (6), Lakić, Mekić (7), Jambrović (16), Drežnjak (23), Grbić (4), Božić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 02:57