Sport Košarka

užasno

Stravična ispovijest srpske košarkašice: Otac me pretukao pa poslao u Partizan, a tamo me trener htio silovati

užasno

Bivša srpska košarkašica Jelica Dabović šokirala je javnost svojom pričom u intervjuu za Balkan Info u kojoj je iznijela do sada nepoznate detalje iz svog života.

Dabović tvrdi da je nju, brata Milana te sestre Milicu i Anu tukao od malena, da je tijekom života bila silovana te da je isto pokušao učiniti i njezin trener u Partizanu.

O svemu tome pisala je i u svojoj nedavno objavljenoj autobiografskoj knjizi 'Tajna jednog osmeha', a detalji su zaista šokantni.

- Došla sam u Beograd i potpisala ugovor s Partizanom. Odmah na početku su me prevarili, obećavši pet tisuća maraka, a isplatili su samo tri. Novce mom bivšem klubu nisu poslali, a od njih je ovisila iduća sezona. I ne samo da nisu platili što su obećali, nego sam se od samog početka suočila s problemima. Ljudi iz stručnog stožera kluba počelki su me omalovažavati i dali su mi do znanja da ja ovdje nisam došla igrati nego raditi neke druge stvari, rekla je Dabović.

- Jedan od njih, ne želim mu ime spominjati, maltretirao me na treninzima tjerajući me da se pokajem što nisam s njim završila u krevetu. Ipak, jednom je došao u moj sobu i napao me, htio me silovati. Imao je ženu i djecu, i tek kada sam spomenula svog oca, koji je bio na glasu kao nasilan i agresivan, pokupio se iz moje sobe, dodaje Dabović.

O čemu je još bivša srpska košarkašica pričala pogledajte u videu.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka