Sport Košarka

šanse za SP minimalne

Debakl Hrvatske u Gdansku: 'Katastrofa, dotakli smo dno'; Šarić još uvijek vjeruje

šanse za SP minimalne

U još jednoj slaboj predstavi hrvatska košarkaška reprezentacija poražena je od Poljske sa 74-79 u utakmici 8. kola skupine J europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. te tako svoje izglede za put u Kinu svela na minimum.

Bio je tu tužni skup nakon poraza. Ne samo na parketu, bilo je tako i nakon utakmice - pišu Sportske novosti.

Prvi je naišao Stojko Vranković, predsjednik HKS-a..

- Mogu reći da je ovo loše. Sve je viđeno, nema se tu što dodati.. Katastrofa, dotakli smo dno. Sve ostalo ovako vruć ne mogu komentirati.

Dario Šarić je teško pronalazio riječi:

- Nismo sigurno očekivali ovakav rasplet, ne može se reći da nismo dali sve što smo mogli. I ne znam što bih rekao, možda je ovo naš limit. Bez obzira što igramo u dobrim klubovima, možda nismo dovoljno kvaltetni da izvučemo ovakve stvari. Ovo je unazadilo naše realne šanse, postoji neka mogućnost, netko priča i o pozivnici, ali slažem se kako nije to svadba da se pozivnice dijele.

- Velik pritisak je tu, specifična je situacija. I jednostavno je teško, neka atmosfera, uvijek sve na nož. Možda i mi nismo tome dorasli isksutvom. Kako god okrenem, tu smo gdje jesmo. Svaki je naš koš težak, nemamo razrađene akcije, nismo stvorili kemiju. Vjerujem li da ćemo na SP? Moram reći da vjerujem...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka