Sport Košarka

radio u italiji

Naglić je prošlost, novi trener sve bliži klupi Zadra

radio u italiji

Sve je izglednije kako će momčad Zadra u novu košarkašku sezonu povesti Zare Markovski, makedonski stručnjak koji je svoju trenersku karijeru gradio ponajviše u Italiji, gdje je donedavno vodio Dinamo Sassari.

Istina, priča još nije dobila konačne obrise, međutim, ako je suditi prema nama dostupnim informacijama, onda je isključivo  riječ o detaljima koje valja usuglasiti između dvije strane.

Markovski  je mnogim Zadanima i te kako poznat, jer svako ljeto uglavnom provodi u gradu gdje je rođena njegova majka. Kalelarga mu je  u srcu i duši, kazao je nedavno za Slobodnu Dalmaciju, u prigodi gostovanja reprezentacije Rumunjske, koja je pod njegovim vodstvom , na Višnjiku svladala Hrvatsku. Prisjetio se pritom , u to vrijeme  aktualnog stanja u  KK Zadar. 

- Dolaskom Aramisa Naglića može se zaključiti kako je ipak krenulo na bolje, šteta za poraz u polufinalu Kupu. Nama navijačima ne preostaje ništa drugo nego očekivati još bolje dane. Iako, Zadar kakvog zamišljamo traži dodatnu ljubav -  kazivao je tih dana  Markovski.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka