Sport Košarka

Momir Milatović više nije trener Jollyja

Ono o čemu se šuškalo još u subotu navečer nakon poraza Jollyja u Osijeku- u ponedjeljak je postalo službena informacija. Crnogorski stručnjak Momir Milatović više nije trener šibenskog A-1 ligaša Jollyja. Ta vijest malo je koga iznenadila nakon "mršavog" učinka "bankara" od samo tri pobjede u dosadašnjih devet kola. Još i manje kada se zna da gazda kluba Josip Stojanović baš i nema previše strpljenja s trenerima. Evo, što su o raskidu s Milatovićem službeno komunicirali iz Jollyja:

- Na osobno traženje gospodina Milatovića, koji je izrazio nezadovoljstvo ostvarenim rezultatima, te zbog velikog pritiska  Košarkaškog saveza Crne Gore da se Milatović posveti ženskoj reprezentaciji te zemlje za nadolazeće Europsko prvenstvo sporazumno je došlo do raskida suradnje između Jolly JBŠ-a i crnogorskog stručnjaka. Napominjemo da je do raskida došlo na Milatovićevo insistiranje. Ime novog trenera kluba bit će objavljeno naknadno- izjavio je Josip Ćaleta- Car, glsnogovornik Jolly JBŠ-a.

Slijedi nagradno pitanje- tko će biti treći ovosezonski trener "bankara"- nakon Mladena Erjavca i Momira Milatovića. Spekulira se da bi se u Šibenik volio vratiti Livnjak Ivan Velić, trener Širokog Brijega. Ali, zankovit je i boravak Dražena Anzulovića na tribinama Baldekina na nedavnoj utakmici Jollyja i Splita. U svakom slučaju, novog trenera Jollyja čeka težak zadatak, odnosno pokušaj ulaska u Ligu za prvaka.

KREŠIMIR GULIN

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka