StoryEditorOCM
Hajdukbivši igrač bijelih

Za Hajduk se poteglo iz Australije: Luštica u društvu supruge Marine gledao utakmicu finala Kupa u Rijeci

Piše Slaven Alfirević
25. svibnja 2023. - 20:42

Ne treba opet i iznova pisati kako je Hajduk fenomen svoje vrste, samo dodati još jedan prilog o posebnostima splitskih "bijelih", o tome kako navijači hodočaste tamo gdje se igraju odlučujuće utakmice. Pa je tako u Rijeku, na Rujevicu stigao i Steven Peter Luštica, bivši nogometaš Hajduka, inače iz Australije koji posljednje četiri godine igra "down under", za Western United iz blizine Melbournea.

Odmor, pauza od prvenstva i kud će suza neg‘ na oko. Steven je obavezno došao na Rujevicu, pobrinuo se za ulaznice i tako je u društvu supruge Marine gledao finale; sretan da je na kraju Hajduk osvojio trofej. Hajduk, za kojeg navija od malih nogu i ispunjenje sna mu je bilo kad je prije desetak godina participirao i u prvoj momčadi "bijelih".

Steven Peter je u društvu supruge Marine, poslao nam je sliku s Rujevice, s poprišta finala, a supruga Marina je kao i on, rođena u Australiji, od roditelja porijeklom iz Hrvatske, otac joj je s otoka Paga, a majka iz Pridrage. Naši Australci.

Za Hajduk se eto iz Australije poteglo, samo da bi se proslavilo osmo Rabuzinovo Sunce, Steven i Marina Luštica na Rujevici.

image

Privatni album

image

Privatni album

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 10:55