StoryEditorOCM
Hajdukpovratak u budućnost

Totalna mobilizacija za derbi protiv Dinama, hajdukovci otišli po snagu za subotu na kultno mjesto, tu je izvor svega

Piše K. M.
27. ožujka 2024. - 14:57

Hajduk u naredna dva tjedna čekaju četiri teške utakmice, od čega dva derbija s Dinamom te utakmice protiv Rijeke i Osijeka. ‘Bijeli‘ unatoč teškom rasporedu trebaju pobjede u svakoj idućoj utakmici da bi ostvarili cilj na kraju sezone, a da bi u tome uspjeli nije na odmet bilo i dodatno zbližavanje momčadi tijekom reprezentativne stanke.

Naime u subotu nakon treninga čarter letom su igrači otišli na dvodnevni izlet u Prag gdje su posjetili kultnu pivnicu Flek gdje je Hajduk osnovan. Team-building amenovao je klub na inicijativu starijih igrača i predsjednika, a među drugim destinacijama koje su se spominjale izabrana je ona gdje su korijeni kluba.

Ovakva druženja igrača nisu bila strana i ranije, no prvi put je poznato da su zajednički isplanirali put u inozemstvo. Ove sezone imali su i team-building povodom 30. rođendana Marka Livaje, a jednom i u veljači na inicijativu Ivana Perišića.

U pravilu su i ovakva druženja rezultirala pozitivnim angažmanom i rezultatom na terenu, a istom se nadaju u nastavku prvenstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:32