Hajdukkadar za povijest

Slika petnaestomjesečnog hajdukovca Tome obišla je cijeli svijet, a danas je Hajduk ugostio svog malog navijača, pogledajte kako mu je bilo na Poljudu i s kime se sve družio

Piše Frane Vulas
14. kolovoz 2019. - 19:42

Toma se vratio na Poljud, ali ne Bašić nego Efendić. Petnaestomjesečni Toma Efendić doslovno je preko noći postao planetarna zvijezda zahvaljujući svom čarobnom osmijehu koji otapa i najveće mrgude i fantastičnoj fotografiji kojom ga je na utakmici Hajduka i Lokomotive u idealnom trenutku ovjekovječio službeni fotograf Hajduka Robert Matić. Ta fotografija obišla je u nekoliko dana svijet. Skupila je nevjerojatnih 870 tisuća lajkova, a prenijela ju je i megapopularna nogometna stranica '4-3-3' koja na instagramu ima 22 milijuna pratitelja. Danas je mali Toma s majkom Marijom i tatom Antom bio gost Hajduka na Poljudu.

- Ovo je Tomi bila prva utakmica na Poljudu i ujedno i prva fotografija objavljena na društvenim mrežama. Hvala fotografu Robertu Matiću koji je uhvatio kadar za povijest - ispričali su Tomini roditelji za stranicu Hajduka. Na Poljud je Toma opet stigao u Hajdukovoj majici, a na poklon je dobio komplet dresa Hajduka, loptu s potpisima svih igrača. S Tomom su se družili i fotografirali i Jurić, Eduok...i – Robert Matić.

#HAJDUK#TOMA EFENDIć#ROBERT MATIć