StoryEditorOCM
Hajdukmalo se zaletio

Povezuju ga s Hajdukom, a i on je dao ‘mesa‘ za tu priču, samo stvari stoje drugačije, evo što je posrijedi...

Piše Krešimir Milić
26. travnja 2024. - 15:29

Tko će biti trener Hajduka iduće je pitanje na dnevnom redu nakon što je službeno predstavljen novi predsjednik Ivan Bilić. Momčad trenutno vodi Jure Ivanković, koji je bio pomoćnik Mislavu Karoglanu, a izgledno je da će u iduću sezonu Hajduk ući s novim imenom.

Spominju se razna imena i sve je to u domeni špekulacija, a u takvoj situaciji pojave se i oni kojima cijena raste vezanjem uz Hajduk. Jedno od imena koje se najviše spominjalo u regiji posljednjih dana je ono Feđe Dudića, trenera srpskog prvoligaša Radničkog iz Kragujevca.

Možda nekome tko detaljnije prati zbivanja na Poljudu već od starta ta priča nije bila logična s obzirom na sve događaje posljednjih dana. Međutim, priča se bez obzira na situaciju zakotrljala u medijskom prostoru pa je vrijeme i da se stavi konačna potvrda. Samo ne njegovog budućeg imenovanja, nego demantiranja te glasine.

image
Denis Kapetanović

‘Mesa‘ za ovu priču dao je i sam Dudić odgovorom na pitanje u emisiji K1 televizije o interesu Hajduka. Naime, pitali su ga ‘ima li ponudu Hajduka?‘, a on je odgovorio: ‘Reći ću samo da postoji interes i time bih završio da ne idem dalje. Ima veze, ali moja koncentracija je na Radničkom. Zaista razmišljam samo o srijedi u 16:00 i kako završiti sezonu. Poslije ćemo vidjeti.‘

Ponukalo nas je to još jednom da provjerimo njegove navode i dobili informaciju da ga s Poljuda nitko nije kontaktirao te da nije ni bilo interesa, kao niti planova da ga se kontaktira. Time smo i dobili jedno ime manje s liste potencijalnih trenera koju je spomenuo novi predsjednik na jučerašnjem predstavljanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:30