StoryEditorOCM
Hajdukoduševio ih

Pogledajte objavu Dinare: ‘Neka on bude primjer da se i na ovakvom terenu može igrati iako ti noge vrijede 11 milijuna‘

Piše Sport SD
13. listopada 2023. - 16:43

Na službenoj Facebook stranici NK Dinare, koja je jučer u Kninu odigrala prijateljsku utakmicu s juniorima Hajduka objavljen je zanimljiv tekst o Luki Vuškoviću. Bijeli su slavili s minimalnim rezultatom 1:0, ali izgleda da je svu pažnju ukrala lijepa gesta mladog stopera. 

- Zamolio sam predsjednika Hajduka gospodina Lukšu Jakobušića da dozvoli Luki da nam da dres. Momak koji ima 16 godina, koji je najskuplji igrač Hajduka, momak koji je danas na našoj grbavici odigra 90 minuta, momak kojega je preko 100 djece zagrlilo pri izlasku s terena, momak koji je naša vremena da se slika, da udijeli autograme, momak koji je pokazao našoj djeci da samo ovakav dres, ova požrtvovnost može jedino vući do uspjeha. Na ovom terenu, kojega se generacije stide, kojeg želimo napraviti dostojna našeg grada, našeg kluba, danas je momak od 16 godina učinio velikim. Ovaj teren, ovaj klub i naš Knin zaslužuju dostojan teren, i ja se nadam, da ćemo ga imati. A vama djeco, neka Luka bude primjer, da se i na ovom trenu, tako teškom, može igrati, pa iako ti noge vrijedile 11 milijuna. 

Hvala Luka, a djeco, prionite teškom radu, žrtvi, to je jedini i ispravan put. 

Vaš predsjednik.

P.s. Dres Luke Vuškovića i kapetanska traka bit će uokvireni i stavljeni u klupske prostorije da budu inspiracija svakom dinarašu koji ikad zakorači nogom u klub - stoji u objavi kluba iz Knina.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:15