StoryEditorOCM
Hajdukemisija stadion

Ivković nije impresioniran uvjerljivom pobjedom Hajduka: ‘Igrali su dobro, ne čudesno, Belupa nije bilo‘

Piše Sport SD
12. veljače 2024. - 08:02

 

Stručni komentator 22. kola Supersport HNL-a u HRT-ovoj emisij ‘Stadion‘ bio je Tomilsav Ivković. Među ostalim utakmicam prokomentirao je i ogled Hajduka i Slaven Belupa na Poljudu.

- Visoka i zaslužena pobjeda Hajduka, ali Slaven nije došao na utakmicu. Hajduk se mučio u prvom dijelu, osjetio se pritisak. Kalinić i Brekalo su nešto pokušavali promijeniti. Kad momčad poput Belupa ne razmišlja o protivničkom golu, onda ih kazni akcija kao kod prvog gola, vrhunski prvi gol Kalinića, Kad gledamo, godinu i pol nije igrao ozbiljan nogomet, a sad kad je Livaja ozlijeđen je među ključnim igračima, jer je pametan. Pošto nam je liga u slobodnom padu, onda i on, koji nije dugo igrao, izgleda kao vanzemaljac, rekao je Ivković i nastavio:

image
Goran Mehkek/Cropix

- Brekalo je odigrao solidnu utakmicu, no Hajduk je igrao samo dobro, ne čudesno, Belupa nije bilo. Tu je i mali Čuić, kojega znam još iz BiH-a, no on je pravi gol-igrač. Pukštas nije na nivou na kojem je bio, imao je povredu, imao je problem u obitelji, no napreduje. Kod Sahitija, tri asistencije, a imao je stalno glavu dolje, to znači da još uvijek napreduje, velik je radnik, do kuda će doći, vidjet ćemo. Danas je pokazao lice koje još nismo vidjeli.

Više pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:55