stdClass Object ( [id] => 122254 [title] => Grbić: Na prodaji Ibričića nam je čestitao i gradonačelnik [alias] => grbic-na-prodaji-ibricica-nam-je-cestitao-i-gradonacelnik [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Predsjednik uprave Hajduka Josip Grbić, dan uoči početka priprema nogometaša „bijelih“ otvorio se pred novinarima, iskazao je još jednom zadovoljstvo prodajom Senijada Ibričića čime je splitski klub osigurao potrebna financijska sredstva za miran i normalan rad, te najavio smjernice poslovanja „bijelih“.

- Vrlo sam zadovoljan, prodaja Ibričića je uspješan posao, na čemu nam je osobno čestitao i sam gradonačelnik Željko Kerum. Znate i sami da nije pravo vrijeme za transfere, zimi se radi manje poslova nego u ljetnom prijelaznom roku, a mi smo postigli vrlo visoku cijenu - kaže nam Grbić.

Moskovski Lokomotiv izravno se javio Hajduku, bez posredstva menadžera:

- Javili su se i pokazali interes za našim igračem. Sve se brzo odvilo, tražili su da dođemo u Moskvu što smo i uradili. Ne, nismo bili sigurni da će posao biti odmah priveden kraju, bili su to tvrdi pregovori, nudili su tri i pol milijuna eura, a mi pucali i sa osam ili čak deset milijuna! Pregovori su potrajali cijeli dan i postigli smo zadovoljavajuću odštetu. Jesu li cifre u medijima precizne? Ima tu još dosta bonusa i nekih detalja, ali o tome ne bih jer se radi o poslovnoj tajni. Recimo da ste vrlo blizu, a treba svakako istaknuti korektnost Ibričića koji se u našu korist odrekao dijela svojih potraživanja (navodno je oprostio neisplaćene premije i neka dugovanja op. a.). Svaka mu čast, mi mu od srca zahvaljujemo i vrata Hajduka uvijek su mu otvorena!

Jeste li prodajom Ibričića riješili godišnji proračun kluba?

- Sad smo u povoljnoj situaciji. Samo ekstra ponude za prodajom možemo uzimati u obzir. Ne smijemo izgubiti kvalitetu momčadi i samo na mig stručnog stožera ako im neki igrač baš nije potreban, možemo dalje prodavati. Nećemo prodati nikoga ako struka ne dozvoli. Dapače, zalažem se da struka uvijek pismeno dade svoje mišljenje bilo o prodaji ili kupovini nogometaša, a onda ćemo mi na Nadzornom odboru rješavati financijske aspekte, jesmo li za taj posao ili nismo. Samo pismeno, zbog ozbiljnosti posla.

Spominje se odmah Strinić kao novi u prodajnom izlogu, bi li Vučević i Kalinić potpisali da im ne treba?

- Barata se s malim brojkama da bismo o prodaji Strinića uopće razmišljali. Prodaja nam nije neophodna.

Krije li se tu odgovor niste li prodajom Ibričića zatvorili proračun?!

- Tu smo negdje. Nama trebaju tri milijuna kuna mjesečno za plaće i normalno funkcioniranje, a moj je prijedlog da se od svakog transfera nešto svakako uloži i u rad omladinske škole, te u infrastrukturu. Sad kad smo prodali Ibričića treba odmah promijeniti umjetnu travu na pomoćnom igralištu, a to je zahvat od milijun i pol kuna.

Ibričić je prodan, koga kupiti?

- Kad Hajduk kupuje, to mora biti samo pravo pojačanje, kao Holcer, Oblak, Ibričić ili Slišković. Sedamdeset posto nogometaša mora biti produkt naše škole, a za eventualne prinove struka mora dati gotova rješenja i prijedloge, pa ćemo mi odlučiti u što se financijski možemo upustiti.

Stožer škole po odlasku Vučevića još niste ustrojili, a najavljuje se i reforma službe izviđača, tj. skauta?

- Nije panika, jer škola radi po svome programu, a za popunu nam treba najbolje rješenje, pa još razmišljamo, dajte nam još nekoliko dana. Možda nešto i sa strane dovedemo... Naglasak dajemo i na skaute, da češljaju prije svega našu Dalmaciju.

A da nađete novog Ibričića od 19 godina, u bazenu BiH, spominju se Mešanović i Džafić?

- Sve bi to trebalo dobro pregledati izviđanjem naših skauta i pismenim prijedlogom, a ne menadžerskim rekla-kazala. Nama ne treba toliko igrača sa strane jer naša omladinska škola radi dobro, a nismo ni za Dinamov model, jer oni nagomilaju igrača, pa što bude. Mi tako ne možemo. Ne treba nam Hajduk od petorice Argentinaca, trojice Brazilaca, dvojice Grka, Slovaka itd. Mi u ovom sastavu uopće nismo lošiji od Dinama, to pokazuju naši međusobni ogledi.

U čemu je onda razlika?

- Stvori se u logistici, u Savezu i forumima, u naoko malim, ali bitnim stvarima.

Plašite li se osvete tzv. Markovićeve administracije koja je pobijedila na izborima kontra Hajdukova favorita Igora Štimca?

- Hajduk je prevelika institucija da bismo se plašili osvete, ali smo i prije bili svjedoci mnogih nelogičnosti. Od neshvatljiva podatka da nas reprezentacija sustavno izbjegava, evo 14 godina bez službene utakmice u Poljudu, preko činjenice da gotovo uopće nema nogometnih sudaca s područja Dalmacije! Svi ljudi u Savezu puno su bliži Dinamu. Dinamo je privilegiran i takvo stanje nije dobro za naš nogomet. A da nema Hajduka posjećenost HNL-a bila bi bijedna. Da ne govorim kako nam delegiraju suce. Apsolutno smo nezadovoljni odnosom i to nije novost. Lošije ne može biti.

Da se vratimo Hajduku, što očekujete od proljeća?

- Bitku za titulu prvaka. Pet bodova manjka od Dinama u 12 kola ne mora nipošto biti nedostižno. Uvijek sam optimist.

s. alfirević

Uskočio u vruću fotelju

Josip Grbić (45) diplomirani je pravnik, privatni poduzetnik (ugostiteljstvo, nekretnine). U Hajduku je već 16 mjeseci, najprije kao direktor, a evo već mjesec dana i kao predsjednik uprave, uskočivši na vruću fotelju nakon odlaska/smjene svoga prethodnika Joška Svaguše.

Ponosi se što je izabran jednoglasnim povjerenjem članova NO, a to znači i gradonačelnika Željka Keruma, što mu daje ambicije da razmišlja i o prijavi na natječaj za novu tročlanu upravu Hajduka koji je taman u tijeku. Kao direktor Hajduka preživio je srčane smetnje zbog čega su mu ugrađena tri stenta, ali mu to nije prepreka da se i danas za stresni posao čelnika “bijelih“ osjeća zdravim i sposobnim.

Ivica Matković mu je punac, međutim na tu temu obojica nerado pričaju jer puno prije je Matković postao nogometni trener od imena i prezimena nego što mu je Grbić došao u obitelj, baš kao što je i Grbić postao funkcioner “bijelih“ znatno ranije nego što se Matković vratio u Poljud.

"Možda se prijavim na natječaj"

U tijeku je natječaj za novu upravu Hajduka. Grbić nam kaže: - Najvažnije nam je da se stvori konstantnost uprave, da izabrani trojac potraje, da budu trajnije rješenje, da se nastavi posao na dobrim temeljima za duže razdoblje, a ne od danas do sutra... Trenutno ste sami?

- Jesam i nije to lako izdržati. Pretrpan sam poslom i zadacima, premda uživam maksimalnu podršku Nadzornog odbora i gospodina Sapunara. I sa Sapunarom i s gradonačelnikom Kerumom imam korektan odnos, mi smo i suradnici i prijatelji. A kad će nova uprava biti izabrana teško mi je reći. Kad stignu molbe na natječaj sastat će se povjerenstvo što će ga odrediti Nadzorni odbor. Onda će članovi povjerenstva razgovarati s kandidatima i od njih zatražiti program. Možda se i ja prijavim, a možda sve to skupa i potraje...

Barcelona

Uspostavljeni su dobri kontakti s Barcelonom, rekao bih pravi prijateljski. Međutim, datum 25. srpnja nam ne odgovara, upada usred službenih europskih ispita. Poslali smo im dopis da vide može li se što uraditi na promjeni termina - kaže Josip Grbić. I?

- O svemu će odlučiti Nadzorni odbor. Barcelona je veliki izazov i poklon navijačima. U projekt se mora uključiti i Grad i Turistička zajednica, uz maksimalnu profesionalnost.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => čelni čovjek uprave o sadašnjem trenutku hajduka [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2011-01-17 18:20:44 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2011-01-17 21:00:47 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2011-01-17 20:47:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 8360 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2011/01/17/sport/ibricic00.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "350x250" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15091698 Threads: 2 Questions: 3159544834 Slow queries: 7065496 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235139734 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 48 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/grbic-na-prodaji-ibricica-nam-je-cestitao-i-gradonacelnik-122254 [printLink] => /sport/hajduk/grbic-na-prodaji-ibricica-nam-je-cestitao-i-gradonacelnik-122254?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 167054 [name] => josipgrbić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => josipgrbic [link] => /tag/josipgrbic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => čelni čovjek uprave o sadašnjem trenutku hajduka [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Grbić: Na prodaji Ibričića nam je čestitao i gradonačelnik [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-01-19-13-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/01/17/sport/ibricic00.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/01/17/sport/ibricic00.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Predsjednik uprave Hajduka Josip Grbić, dan uoči početka priprema nogometaša „bijelih“ otvorio se pred novinarima, iskazao je još jednom zadovoljstvo prodajom Senijada Ibričića čime je splitski klub osigurao potrebna financijska sredstva za miran i normalan rad, te najavio smjernice poslovanja „bijelih“.

- Vrlo sam zadovoljan, prodaja Ibričića je uspješan posao, na čemu nam je osobno čestitao i sam gradonačelnik Željko Kerum. Znate i sami da nije pravo vrijeme za transfere, zimi se radi manje poslova nego u ljetnom prijelaznom roku, a mi smo postigli vrlo visoku cijenu - kaže nam Grbić.

Moskovski Lokomotiv izravno se javio Hajduku, bez posredstva menadžera:

- Javili su se i pokazali interes za našim igračem. Sve se brzo odvilo, tražili su da dođemo u Moskvu što smo i uradili. Ne, nismo bili sigurni da će posao biti odmah priveden kraju, bili su to tvrdi pregovori, nudili su tri i pol milijuna eura, a mi pucali i sa osam ili čak deset milijuna! Pregovori su potrajali cijeli dan i postigli smo zadovoljavajuću odštetu. Jesu li cifre u medijima precizne? Ima tu još dosta bonusa i nekih detalja, ali o tome ne bih jer se radi o poslovnoj tajni. Recimo da ste vrlo blizu, a treba svakako istaknuti korektnost Ibričića koji se u našu korist odrekao dijela svojih potraživanja (navodno je oprostio neisplaćene premije i neka dugovanja op. a.). Svaka mu čast, mi mu od srca zahvaljujemo i vrata Hajduka uvijek su mu otvorena!

Jeste li prodajom Ibričića riješili godišnji proračun kluba?

- Sad smo u povoljnoj situaciji. Samo ekstra ponude za prodajom možemo uzimati u obzir. Ne smijemo izgubiti kvalitetu momčadi i samo na mig stručnog stožera ako im neki igrač baš nije potreban, možemo dalje prodavati. Nećemo prodati nikoga ako struka ne dozvoli. Dapače, zalažem se da struka uvijek pismeno dade svoje mišljenje bilo o prodaji ili kupovini nogometaša, a onda ćemo mi na Nadzornom odboru rješavati financijske aspekte, jesmo li za taj posao ili nismo. Samo pismeno, zbog ozbiljnosti posla.

Spominje se odmah Strinić kao novi u prodajnom izlogu, bi li Vučević i Kalinić potpisali da im ne treba?

- Barata se s malim brojkama da bismo o prodaji Strinića uopće razmišljali. Prodaja nam nije neophodna.

Krije li se tu odgovor niste li prodajom Ibričića zatvorili proračun?!

- Tu smo negdje. Nama trebaju tri milijuna kuna mjesečno za plaće i normalno funkcioniranje, a moj je prijedlog da se od svakog transfera nešto svakako uloži i u rad omladinske škole, te u infrastrukturu. Sad kad smo prodali Ibričića treba odmah promijeniti umjetnu travu na pomoćnom igralištu, a to je zahvat od milijun i pol kuna.

Ibričić je prodan, koga kupiti?

- Kad Hajduk kupuje, to mora biti samo pravo pojačanje, kao Holcer, Oblak, Ibričić ili Slišković. Sedamdeset posto nogometaša mora biti produkt naše škole, a za eventualne prinove struka mora dati gotova rješenja i prijedloge, pa ćemo mi odlučiti u što se financijski možemo upustiti.

Stožer škole po odlasku Vučevića još niste ustrojili, a najavljuje se i reforma službe izviđača, tj. skauta?

- Nije panika, jer škola radi po svome programu, a za popunu nam treba najbolje rješenje, pa još razmišljamo, dajte nam još nekoliko dana. Možda nešto i sa strane dovedemo... Naglasak dajemo i na skaute, da češljaju prije svega našu Dalmaciju.

A da nađete novog Ibričića od 19 godina, u bazenu BiH, spominju se Mešanović i Džafić?

- Sve bi to trebalo dobro pregledati izviđanjem naših skauta i pismenim prijedlogom, a ne menadžerskim rekla-kazala. Nama ne treba toliko igrača sa strane jer naša omladinska škola radi dobro, a nismo ni za Dinamov model, jer oni nagomilaju igrača, pa što bude. Mi tako ne možemo. Ne treba nam Hajduk od petorice Argentinaca, trojice Brazilaca, dvojice Grka, Slovaka itd. Mi u ovom sastavu uopće nismo lošiji od Dinama, to pokazuju naši međusobni ogledi.

U čemu je onda razlika?

- Stvori se u logistici, u Savezu i forumima, u naoko malim, ali bitnim stvarima.

Plašite li se osvete tzv. Markovićeve administracije koja je pobijedila na izborima kontra Hajdukova favorita Igora Štimca?

- Hajduk je prevelika institucija da bismo se plašili osvete, ali smo i prije bili svjedoci mnogih nelogičnosti. Od neshvatljiva podatka da nas reprezentacija sustavno izbjegava, evo 14 godina bez službene utakmice u Poljudu, preko činjenice da gotovo uopće nema nogometnih sudaca s područja Dalmacije! Svi ljudi u Savezu puno su bliži Dinamu. Dinamo je privilegiran i takvo stanje nije dobro za naš nogomet. A da nema Hajduka posjećenost HNL-a bila bi bijedna. Da ne govorim kako nam delegiraju suce. Apsolutno smo nezadovoljni odnosom i to nije novost. Lošije ne može biti.

Da se vratimo Hajduku, što očekujete od proljeća?

- Bitku za titulu prvaka. Pet bodova manjka od Dinama u 12 kola ne mora nipošto biti nedostižno. Uvijek sam optimist.

s. alfirević

Uskočio u vruću fotelju

Josip Grbić (45) diplomirani je pravnik, privatni poduzetnik (ugostiteljstvo, nekretnine). U Hajduku je već 16 mjeseci, najprije kao direktor, a evo već mjesec dana i kao predsjednik uprave, uskočivši na vruću fotelju nakon odlaska/smjene svoga prethodnika Joška Svaguše.

Ponosi se što je izabran jednoglasnim povjerenjem članova NO, a to znači i gradonačelnika Željka Keruma, što mu daje ambicije da razmišlja i o prijavi na natječaj za novu tročlanu upravu Hajduka koji je taman u tijeku. Kao direktor Hajduka preživio je srčane smetnje zbog čega su mu ugrađena tri stenta, ali mu to nije prepreka da se i danas za stresni posao čelnika “bijelih“ osjeća zdravim i sposobnim.

Ivica Matković mu je punac, međutim na tu temu obojica nerado pričaju jer puno prije je Matković postao nogometni trener od imena i prezimena nego što mu je Grbić došao u obitelj, baš kao što je i Grbić postao funkcioner “bijelih“ znatno ranije nego što se Matković vratio u Poljud.

"Možda se prijavim na natječaj"

U tijeku je natječaj za novu upravu Hajduka. Grbić nam kaže: - Najvažnije nam je da se stvori konstantnost uprave, da izabrani trojac potraje, da budu trajnije rješenje, da se nastavi posao na dobrim temeljima za duže razdoblje, a ne od danas do sutra... Trenutno ste sami?

- Jesam i nije to lako izdržati. Pretrpan sam poslom i zadacima, premda uživam maksimalnu podršku Nadzornog odbora i gospodina Sapunara. I sa Sapunarom i s gradonačelnikom Kerumom imam korektan odnos, mi smo i suradnici i prijatelji. A kad će nova uprava biti izabrana teško mi je reći. Kad stignu molbe na natječaj sastat će se povjerenstvo što će ga odrediti Nadzorni odbor. Onda će članovi povjerenstva razgovarati s kandidatima i od njih zatražiti program. Možda se i ja prijavim, a možda sve to skupa i potraje...

Barcelona

Uspostavljeni su dobri kontakti s Barcelonom, rekao bih pravi prijateljski. Međutim, datum 25. srpnja nam ne odgovara, upada usred službenih europskih ispita. Poslali smo im dopis da vide može li se što uraditi na promjeni termina - kaže Josip Grbić. I?

- O svemu će odlučiti Nadzorni odbor. Barcelona je veliki izazov i poklon navijačima. U projekt se mora uključiti i Grad i Turistička zajednica, uz maksimalnu profesionalnost.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/grbic-na-prodaji-ibricica-nam-je-cestitao-i-gradonacelnik-122254 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=ff4bd782e1493162ff3a0ecc9918601309b19130 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Grbi%C4%87%3A+Na+prodaji+Ibri%C4%8Di%C4%87a+nam+je+%C4%8Destitao+i+gradona%C4%8Delnik&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fgrbic-na-prodaji-ibricica-nam-je-cestitao-i-gradonacelnik-122254 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fgrbic-na-prodaji-ibricica-nam-je-cestitao-i-gradonacelnik-122254 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => čelni čovjek uprave o sadašnjem trenutku hajduka [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajdukčelni čovjek uprave o sadašnjem trenutku hajduka

Grbić: Na prodaji Ibričića nam je čestitao i gradonačelnik

Piše PSD.
17. siječnja 2011. - 21:47

Predsjednik uprave Hajduka Josip Grbić, dan uoči početka priprema nogometaša „bijelih“ otvorio se pred novinarima, iskazao je još jednom zadovoljstvo prodajom Senijada Ibričića čime je splitski klub osigurao potrebna financijska sredstva za miran i normalan rad, te najavio smjernice poslovanja „bijelih“.

- Vrlo sam zadovoljan, prodaja Ibričića je uspješan posao, na čemu nam je osobno čestitao i sam gradonačelnik Željko Kerum. Znate i sami da nije pravo vrijeme za transfere, zimi se radi manje poslova nego u ljetnom prijelaznom roku, a mi smo postigli vrlo visoku cijenu - kaže nam Grbić.

Moskovski Lokomotiv izravno se javio Hajduku, bez posredstva menadžera:

- Javili su se i pokazali interes za našim igračem. Sve se brzo odvilo, tražili su da dođemo u Moskvu što sm...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 03:19