Sport Hajduk

"Lomljivi" Mladen Pelaić će zaigrati nakon 22 mjeseca

Nakon stanke zbog dva loma noge i duge rehabilitacije Mladen Pelaić danas će u Glavicama odigrati prvi susret za Hajduk nakon 22 mjeseca (ne računajući nedavne trening susrete hajduka i juniora “bijelih”).


Pelaić koji trenira s igračima koji nisu u planu prve momčadi (takozvana Mijačeva treća vrsta) priključen je privremeno prvotimcima zajedno s još nekolicinom suigrača, među kojima je i drugi rekonvalescent Aračić koji se vraća nakon šest mjeseci.

- Drago mi je biti opet s momcima. Ovo mi je prva utakmica nakon travnja 2008. godine, ma što je to (smijeh) - našalio se Pelaić.

Aračić se ozlijedio ljetos na trokut-turniru protiv Blackburna u Poljudu i dug je bio oporavak, dijelom i u Daruvarskim Toplicama.

F. VULAS

Čopu predah

Duje Čop je novi na popisu ozlijeđenih, jučer je preskočio trening i vjerojatno danas neće moći nastupiti u Glavicama, ali se ne radi o ozbiljnim poteškoćama, nužan mu je predah, pa je jučer radio odvojeno.

Među ozlijeđenima još su Mario Tičinović koji bi se trebao brzo vratiti, te Krešo Ljubičić i Toni Pezo čiji će oporavak potrajati još neko vrijeme.

S.A.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last