Sport Hajduk

optimist

Jairo: Znam da će Dinamo tražiti pobjedu, ali i mi idemo po tri boda, možemo do pete uzastopne pobjede

optimist

Jedan od najboljih igrača Hajduka u ovoj sezoni, Jairo, nije zasad odgledao Dinama i Rijeke u srijedu.

- Nisam gledao finale kupa, ali taj nam susret ni ne znači mnogo. Čeka nas teška utakmica. U derbiju je uvijek sve moguće. Očekujemo čvrstog Dinama, bez obzira što njima ova utakmica ništa ne znači – naglasio je Jairo.

- Bez obzira na to Dinamo će tražiti pobjedu, ali i mi također. Vjerujem da će utakmica biti vrlo zanimljiva – rekao je Hajdukov Brazilac.

Hajduku treba barem bod za potvrdu trećeg mjesta, a što bi značilo i dva tjedna više odmora pred početak nove sezone, preskakanje prvog pretkola EL?

- Imamo to na umu. Želimo pobijediti, ali ako ne uspijemo u tome napravit ćemo sve da se vratimo neporaženi – poručio je drugi najbolji Hajdukov strijelac ove sezone s 13 pogodaka, i najbolji asistent (deset dodavanja za pogotke). Košarkaškim rječnikom ima double-double učinak u pogocima i asistencijama, a nije loš ni u skoku. Mnogo golova postigao je glavom.

Hajduk je nanizao četiri pobjede, može li prvi put ove sezone povezati pet pobjeda?

- Možemo mi i bolje od toga, ali remizirali smo neke utakmice koje smo trebali pobijediti. No, svakako je ugodno što smo u dobrom momentu, seriji. Nadam se da ćemo nastaviti taj niz i do petog susreta – zaključio je Jairo.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk