Sport Hajduk

od viška glava (ne) boli

Slatke brige za trenera Hajduka: pojačava mu se konkurencija u veznom redu, vraća mu se jedan od važnih igrača

od viška glava (ne) boli

Hajduku je reprezentativna stanka dobro došla, malo će se osvježiti umorne ratnike, ali i zaliječiti ozljede. Istina desetak igrača participira u raznim selekcijama, ali i na to se računalo. Ono što trenera Bijelih Sinišu Oreščanina sigurno raduje povratak Hamze Barryja reprezentativca Gambije kojeg nije imao u kadru u posljednja četiri dvoboja. Uz to i Dino Beširović već lovi formu u drugoj momčadi.

Sve to znači da će Oreščanin imati slatke brige, mogla bi ga glava zaboljeti od silne konkurencije u veznom redu. Spreman Hamza može donijeti prevagu u susretu. Ali je gužva, za tri mjesta u sredini terena sada je već sedam-osam igrača. Istina slijedi jaki ritam utakmice, u sedam dana tri ispita, Istra u Puli, pa derbi s Dinamom, i za kraj tjedna Osijek u Poljudu. Da ne idemo daleko.

Dakle Oreščanin će moći probrati između Palaverse, Nejašmić, Jurića, Kalika, Jradija, pa sada Hamze i Beširovića koji su mu igrači najspremniji za nastup. Gledamo li na Miju Caktaša kao nekog tko je ipak malo naprijed u formaciji 4-3-1-2 kakvu su Bijeli promovirali ovog proljeća. Sve ove vijesti bude optimizam da će širina kadra u finišu sezone biti ključna u borbi za Europu. Stoga je svaki spreman igrač – dobrodošao.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk