Sport Hajduk

pripreme u turskoj

U Antalyji ne pamte ovako kišnu sezonu, ali ritam Hajduka nije narušen

pripreme u turskoj

Orkansko nevrijeme sručilo se jutrom na Antalyju, ali ne bi trebalo omesti Hajdukove pripreme. Zanimljiv je tek ugođaj ovog utorka, zatvoreni u hotelu pred naletom pljuskova...

Kiša pada već danima, naravno s prekidima, "dopustila" je da se odigra utakmica Hajduka protiv Dinama iz Bukurešta u nedjelju, ali recimo danas toliko je palo kiše i još pada da su radnici izašli na travnjake sa crpkama da vodu ispumpavaju. Drenaža na svim terenima nije dovoljna.

Teren za popodnevni trening "bijelih" trebao bi biti osposobljen, a i kiša bi trebala oslabiti, nadaju se. Hajdukovci se ionako jutrom većinom drže hotelske dvorane i teretane, pa ritam nije narušen. Doduše, nije sigurno da će popodne izaći na otvoreno, toliki je potop...

Praćena udarima baš olujnog južnog vjetra sa Sredozemlja, koji savija stabla kao kad na Rivi našoj splitskoj udre lebićada, kiša nas natapa već satima.

- Kažu nam ovdje da zadnjih petnaestak godina ne pamte ovako kišnu sezonu, rekao nam je Hajduklov časnik za vezu Božo Pavković.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk