Sport Hajduk

inter ante portas

Dobre vijesti s Poljuda: nema više ni uvrijeđenih, ni ozlijeđenih, Vuliću su svi na raspolaganju

inter ante portas

Svi su trenirali, Tudor, Caktaš, Gyurcso... Momčad Hajduka je kompletirana, međutim Jradi ne može nastupiti zbog žutih kartona.

Trener nogometaša Hajduka Zoran Vulić bio je vrlo sažet, eksplicitan, na pitanje kako je susret protiv Inter Zaprešića derbi začelja, rekao je:

- To je teško za povijest Hajduka, težak trenutak, ali to je tako. Moramo o Interu intenzivno razmišljat, svi zajedno za pobjedu! Još jedna zahtjevna radi pozicije na ljestvici.

Je li Inter dolazi u bunker, nemaju požutjelog Andrića,oni su nekako čudna momčad, pitalo se?

- Imaju oni dobre stvari prema naprijed. Zbilja igraju dobro... Za nas je šteta što nema naše publike da nam pomogne, ali tako je, kako je.

Imate li ozlijeđenih, uvrijeđenih?

- Ovako ćemo ubuduće, do četvrtka su treninzi otvoreni, svi dođite i vidite tko trenira i to je to. Samo zadnje treninge zatvaram.

Promjene u sastavu?

- Bit će nekih promjena. Samo Jradi ne smije.

Slaba je završnica?

- Radimo na tome, na završnici, da dobijemo mirne noge. Sve naše greške su plod nervoze uslijed naše pozicije na tablici, nismo mirni.

Momčad je znači pod stresom?

- Nije lako. Ali radimo stvarno dobro. Stvarno dobro. Mi se moramo nametnit u utakmici. Drago mi je da ima reprezentativaca (Gyurcso, Bradarić, Ismajli... op. a.), to je neki dobar znak, nadam se da će biti još. Znate, nekad ti krene, nekad ti ne krene...

Muči li vas još što je momčad stigla sa svih strana, govori se francuski, engleski, španjolski?

- To je tako, globalizacija nogometa. Svatko kad dođe u klub mora se upoznati s povijesti kluba, stavit se u službu kluba. Kad dođe 10 novih teško je to odmah... Ali, radimo dobro, Inter nam je sad najvažniji. Pobijediti...

Htjeli smo pitat za Osijek i kup?

- Rano je to još... Kup je to, za mene 50:50 protiv bilo koga, bilo gdje. Ali, ajmo na Inter. Imaju oni dobrih stvari... Svjesni smo u kojoj smo situaciji i svi zajedno trebamo ić na pobjedu – poentirao je Vulić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk