Sport Hajduk

Facelifting Kranjčevićeve

Tri Vulićeve promjene u odnosu na Osijek: iznenađenje je preseljenje Ivanovskog na klupu

Facelifting Kranjčevićeve

Domagoj Bradarić debitirao je u početnoj postavi. Trener Zoran Vulić dao je povjerenje od prve minute mladom 18-godišnjem lijevom bočnom, dok se na klupi našao Steliano Filip. Prema očekivanjima Josip Juranović našao se u veznom redu, dok je na njegovoj dosadašnjoj poziciji na desnom beku krenuo Fran Tudor.

Malo Vulićevo iznenađenje u odnosu na dosadašnje startne postave bilo je i uvrštavanje Ahmeda Saida Saida u prvih 11, dok je na klupu preselio Mirko Ivanovski. Ukupno je tri promjene doživio sastav u odnosu na početnu postavu u porazu od Osijeka, umjesto ozlijeđenog Hamze Barryja, Filipa i Ivanovskog, krenuli su Tudor, Bradarić i Said.

Ovo je bila prva utakmica Hajduka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici otkad je isti doživio određeni "facelifting". Osim toga što je stadion dočekao novi travnjak, kao i mnogi u HNL-u, na istočnoj tribini na kojoj ih do sada nije bilo postavljene su i sjedalice. Uređena je i svečana loža. "Bijele" su došli pogledati i Hajdukovi igrači na posudbi u Rudešu Anthony Kalik i Frane Vojković.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk