Sport Hajduk

Pali vatru

Bockanje do kraja: Štimac objavio fotografiju s novim trenerom Hajduka uz napomenu da će ga nazvati na kavu

Pali vatru

Igor Štimac nema mira, očito ga "rat" s Našim Hajdukom baš motivira. Prozivanje za neprijatelja kluba shvatio je ozbiljnim posebno nakon priča da je Željko Kopić dobio otkaz nakon "kave s neprijateljem".

Polemika traje danima i nimalo ne gubi na žestini, koriste se teške riječi u optužbama. Vjerojatno neće niti prestati u dogledno vrijeme jer se beskompromisni Štimac odlučio otvoriti novu epizodu. Tek što je objavljeno da je Zoran Vulić imenovan novim trenerom Hajduka, Štimac je na svom Facebook profilu objavio sliku gdje pije kavu s Vulićem, uz napomenu "''Ovako je bilo nedavno, baš ću ga nazvati da popijemo kavu''.

Ovako bockanje s kontroverznom slikom gdje ne Vulić "upao" bez da ga je netko i pitao bit će jako zanimljivo. Mnogi se već šale na račun "kava" kako bi u Splitu se mogla napraviti lista "tko s kim i kada može". Sigurno da ovakav "napad" neće ostati bez odgovora, ako ništa drugo, barem preko društvenih mreža što će umjesto smirivanja situacije na Poljudu ponovno užgati stare vatre.

Vatrogasne mjere očito više ne pomažu, malo će trebati ohladiti glavu i krenu dalje, ovakve provokacije neće dati dovoljno mira Vuliću u radu, a niti klubu u stabilizaciji i izlasku iz ove krize. Pitanje je sada samo - tko će prvi popustiti.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk