Sport Hajduk

održan ždrijeb

Ako prođe FCSB, Hajduk ide u Austriju ili Slovačku

održan ždrijeb

Nakon što su Hajduka kuglice u trećem pretkolu Europa lige spojile s rumunjskim FCSB-om, nekadašnjom Steauom, bilo je jasno da će eventualni protivnik u playoff rundi biti klub sa slabijim koeficijentom od Rumunja te da će Hajduk eventualnim izbacivanjem bukureštanskog kluba preuzeti njegov status nositelja u posljednjoj rundi kvalifikacija.

Na današnjem ždrijebu održanom u Nyonu, Hajduk je doznao potencijalne protivnike. Ukoliko prođu FCSB, Bijeli će za ulazak u skupine Europa lige igrati protiv pobjednika susreta između Rapida iz Beča i Slovana iz Bratislave. Prvi bi se susret igrao u Beču ili Bratislavi 23. kolovoza, a uzvrat u Splitu 30. kolovoza.

Svoje eventualne protivnike doznali su i Dinamo i Rijeka, pa je poznato da će Rijeka ako izbaci Sarpsborg igrati protiv pobjednika susreta između armenskog Pyunika i Maccabija iz Tel Aviva, a Dinamo će u slučaju ispadanja protiv Astane igrati protiv pobjednika susreta između ciparskog APOELA i izraelskog Hapeola iz Beer Sheve kojeg su izbacili u drugom pretkolu Lige prvaka.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk