Sport Hajduk

vatreni na tv-u

Je li Hajduk zabranio igračima gledanje reprezentacije? Evo što smo uspjeli saznati iz splitskog kluba

vatreni na tv-u

Nakon što je u današnjem tiskanom izdanju Jutarnjeg lista na naslovnici izašao tekst Zdravka Reića s naslovom 'OTKRIVAMO SKANDALOZNU ODLUKU KOJA JE UKINUTA TEK UOČI FINALA SP-A Hajduk je igračima zabranio gledati utakmice hrvatske reprezentacije' uz egidu 'STOP "VATRENIMA"' na 40. i 41. provjerili smo što u Hajduku imaju reći o toj temi.

Iako iz Hajduka nisu imali službeni komentar, neslužbeno smo doznali da se radi o netočnoj informaciji i da su igrači bez ikakvih problema mogli gledati utakmice hrvatske nogometne reprzentacije, a jedan je pripremni susret čak i pomaknut da bi svi bili u prilici bodriti 'vatrene'.

U prilog tome idu i objave igrača na društvenim mrežama koji su tijekom cijelog prvenstva izražavali potporu reprezentaciji, a na velikom broju njih moglo se vidjeti da utakmicu gledaju u društvu sa suigračima što dokazuju i fotografije objavljene u drugim medijima.

Te fotografije, također, potvrđuju da se utakmica protiv Islanda gledala u Kupresu, a četvrtfinalna, polufinalna i finalna u Sloveniji. Polufinale i finale se gledalo organizirano na velikom ekranu, a doznajemo i da su u Hajduku već poduzeli pravne korake.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk