Sport Hajduk

Sada igramo zapravo

Kopić zadovoljan prikazanim, ali od igrača želi i više: Dobro smo to napravili, ali još uvijek ima prostora za napredak

Sada igramo zapravo

Generalka je prošla više nego dobro, Hajduk se prezentirao na visokoj razini, brz, rastrčan, rekli bismo moderan. Danas nikome nije lako zabiti četiri pogotka, ruski Rostov je dobro i prošao, gledajući statistiku moglo je biti još i uvjerljivije.

- Zadovoljan sam kako smo odradili ovaj tjedan s dvije utakmice. Protiv Rostova smo bili pravi, bilo je dobro igrači su bili rastrčani, jaki na lopti, zabili smo dosta, ali raduje da smo i stvorili još prilika. Ukupno gledajući bilo je jako dobro kazao je nakon susreta trener Željko Kopić i dodao:

- Svidjelo mi se kako smo bili čvrsti u duelima, uzeli dosta drugih lopti, imali dobru potvrdu posjeda i ritam utakmice. Iz obrane smo se lako otvarali kretali naprijed i stvarali šanse.

Kako su protekle pripreme, koji je ukupni dojam ?

- Generalno gledajući sve je bilo jako dobro, radilo se dobro, naporno. Moram biti zadovoljan. Vraćamo se kući, igrači će dobiti subotu slobodnu, a d nedjelje startamo s treninzima, završnim pripremama za ulazak u novu sezonu. Temelji za novu sezonu su postavljeni, formula je uvijek ista, naporan rad. Željeli smo izvući maksimalno od pojedinaca ali i u timskom pogledu, dobro smo to napravili, ali još uvijek ima prostora za napredak, samo treba nastaviti s radom.

Prvi europski protivnik je Slavia, vaša prva europska utakmica na klupi. Što znamo o protivniku?

- Toni Golem je gledao prvi susret, Zlatko Bačić ovaj drugi. Zajedno ćemo sjesti, napravi analizu svega viđenog. Dobro ćemo se pripremiti jer naš je cilj prolaz u sljedeću rundu. Inače da, moja prva europska utakmica, lijep je to osjećaj, ali za mene će to biti kao i svaka utakmica u Hajduku, jednako važna u kojoj želim dobru igru i rezultat.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk