Sport Hajduk

beusan opravdao isključenje lopeza

Stipe Pletikosa: Hajduk igra loše, Kopić mora napraviti sve da digne igrače i uzme trofej!

beusan opravdao isključenje lopeza

Stalni komentator HTV-a Stipe Pletikosa osvrnuo se na Hajdukovu sezonu, igre u posljednjim kolima te budužnost Bijelih.

- Hajduk igra loše, ponavljaju se loše igre i loš pristup igrača. Jasno mi je da je nastala loša atmosfera zbog odlaska predsjednika Kosa i sportskog direktora, ali predugo to traje - kazao je Pletikosa.

Nastavio je

- Velika je odgovornost na treneru Kopiću, koji mora konačno psihološki podignuti momčad za prevažnu utakmicu u srijedu. Zbog sebe, a i zbog navijača koji ih prate svuda i u redovima čekaju za ulaznice, moraju odigrati muški i napraviti sve da uzmu trofej - istaknuo je Pletikosa.

-  Teška je situacija u svlačionici, obzirom na razike u plaćama, disbalansu gdje neki kao Letica, Nižić i Juranović igraju za tisuće kuna, dok drugi dobijaju desetine tisuća eura, ali Kopić mora pronaći recept - rekao je Pletikosa.

- Šta se tiče finala u srijedu, Dinamo je jači, ali Hajrović, Soudani, Ćorić nemaju povratnu trku i Kopić mora preko brzih Tudora i Gyurcsa pokušati to iskoristiti i pobijediti - zaključio je Pletikosa.

Mateo Beusan je komentirao isključenje Borje Lopeza na Jadranskom derbiju.

- Sudac je ispravno postupio, bio je to neoprezan start desnom nogom direktno u članak, žuti karton je potpuno zaslužen - kratak je bio Beusan.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk