Sport Hajduk

dođite i pozdravite bijele

Kopić u subotu prvi put kontra bivšeg kluba, pravdu dijeli sudac iz Zagreba

dođite i pozdravite bijele

Maksimirski derbi i pobjeda protiv Dinama je iza hajdukovaca koji su se već okrenuli pripremama za sljedeće prvenstveni ogled protiv Slaven Belupa na Poljudu.

Prvi je to službeni domaći dvoboj za momčad Željka Kopića u 2018. godini, a Hajdukov trener prvi će se put susresti protiv svog bivšeg kluba na čijoj je klupi sjedio dvije i pol sezone. 

Bit će to lijepa prigoda za pozdraviti igrače koji su na sjajan način otvorili proljetni dio sezone, ali i potvrdili izvrsnu formu započetu još s kraja jesenskog dijela - javlja Hajduk.hr.

Šesta uzastopna pobjeda u službenim utakmicama, sedma u posljednjih osam odigranih (uz jedan neriješeni ishod) dobar su razlog za subotnji posjet poljudskim tribinama. Također, Kopićevi igrači su već četiri susreta bez primljenog gola. 

Ulaznice za susret su u prodaji, a u tijeku je i prodaja polusezonskih pretplata za sezonu 2017/2018 za Hajdukove utakmice na Poljudu. Do kraja sezone Bijeli će na domaćem travnjaku odigrati ukupno osam prvenstvenih dvoboja. 

Ogled s ''farmaceutima'' sudit će Ivan Vučković iz Zagreba, a pomagat će mu sugrađanin Ivica Modrić te Vedran Đurak iz Stupnog. Četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba, odakle dolazi delegat Zlatko Stanković, dok je kontrolor suđenja Šime Vukić iz Rijeke.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk