Sport Hajduk

noge su teške

Toma Bašić: Vjerujem da ćemo gledati još bolji Hajduk, s većom dozom agresivnosti i presinga

noge su teške

Bliži se kraj prvog tjedna zimskih priprema za nogometaše Hajduka. U uvodnih šest dana momčad Željka Kopića odradila je osam predviđenih treninga te testiranja u preostalim terminima.

- Dosta naporno radimo, svake pripreme su zahtjevne na svoj način. Za sada dobro odrađujemo sve zadatke koje je trener Kopić pred nas postavio. Nadam se da ćemo tako nastaviti i u Turskoj gdje nas uskoro očekuje središnji dio priprema - kazao je za Hajduk.hr nakon uvodnog dijela priprema vezni igrač Bijelih Toma Bašić.

Do odlaska iz Splita Hajduk će u nedjelju od 13 sati na Poljudu odigrati prijateljsku utakmicu protiv momčadi Varteksa.

- Noge su teške od intenzivnih treninga ovaj tjedan, ali ćemo na utakmici probati odigrati taktički zrelo i kombinatorno, ispunjavajući sve ono što trener od nas traži. Nadam se da će gledatelji doći u što većem broju, vjerujem da će to biti lijep dvoboj za sve - dodao je.

Hajdukovci nastavljaju raditi u turskom Beleku gdje će u sveukupno 16 dana odraditi niz treninga te uz to odigrati i tri pripremna dvoboja (Zurich, Lech Poznan i Trenčin).

- Idemo u Tursku s ciljem da budemo bolji, odnosno da u nastavak sezone na način na koji smo završili jesenski dio, a to je naravno pobjednički. Vjerujem da ćemo na proljeće pružiti još bolje igre, da ćemo gledati još bolji Hajduk, s većom dozom agresivnosti i presinga. Naravno, na način da na terenu sprovedemo sve ideje trenera - zaključio je mladi veznjak Bijelih.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk