Sport Hajduk

tvoj štit zauvijek!

Ljubav, a ne đir: Hajduk već drugog dana 2018. godine broji nevjerojatnih 5.500 članova! Evo kako možete postati dio najbrojnije navijačke obitelji na ovim prostorima

tvoj štit zauvijek!

Iako je tek drugi dan nove 2018. godine Hajduk već broji više od 5500 članova s plaćenom članarinom, što je, kako doznajemo, "bolje prolazno vrijeme" nego lani kada je u 12 mjeseci upisano oko 37.000 navijača.

Podsjetimo, cilj udruge "Naš Hajduk" je do konca ove godine okupiti 40 tisuća članova najpopularnijeg sportskog kluba na ovim prostorima.

Cijena godišnje članarine za punoljetne osobe je 100, s za maloljetnike 50 kuna, dok članovi ostvaruju brojne pogodnosti poput 10 posto popusta pri kupnji godišnje pretplate, najmanje 10 posto popusta na sve kupnje u Hajdukovom WebShopu i FanShopu na Poljudu i u Trajektnoj luci, najmanje 10 posto popusta pri kupnji artikala s klupskim obilježjima u Galeb trgovinama te popuste kod Hajdukovih Ambasadora.

Učlaniti se možete preko službene stranice Hajduka - hajduk.hr, odlaskom u Odjel za članstvo na Poljudu, u svim Društvima prijatelja Hajduka, u svim poslovnicama Splitske banke, u poštanskim uredima...

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk