Sport Hajduk

Vrime za iskorak

Poslovanje Hajduka je bilo super: vrime je za istirat zmiju iz takujina, pa će padat i dobit

Vrime za iskorak

E, tu je već napravljen i veći iskorak, tu "bijeli" bolje igraju nego na terenu. Završena 2017. financijski je najuspješnija u novijoj povijesti kluba, okončana je s navodno četrdesetak-pedesetak milijuna kuna plusa, vraćen je dug za kredit Gradu u potpunosti...

Hajduk se rješava utega iz prošlosti koji mu je bio vezan oko noge. Međutim, realno da bi se to napravilo i omogućilo normalno poslovanje obiteljsko srebrnina je rasprodana tijekom 2017., prodani su najbolji i najskuplji igrači Vlašić, Kalinić. Kada se još proda i Erceg, a ni Tudor neće dočekati kraj godine u dresu Hajduka, tko je onda taj idući kapitalac u izlogu. Takvog Hajduk trenutno spremnog nema.

A s druge strane ako ne uložiš ozbiljniji novac u momčad, igrače, ne možeš ni očekivati rezultatski iskorak. Čelnici kluba na tom polju će se morat 'itnit već na zimu, konačno će posegnuti za zvučnijim pojačanjima, igračima za koje će plaćati odštete. Što će se onda odrazit i na poslovnu 2018. koja će po tom pitanju biti slabija nego prethodna.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk