Sport Hajduk

trener intera

Toplak: Odlično suđenje i zaslužena pobjeda Hajduka

trener intera

Samir Toplak, trener Inter Zaprešića nakon utakmice izjavio je:

- Samo petnaest minuta biti dobar na Poljudu, to je puno premalo... Početak drugog dijela i gotovo. Puno netočnih dodavanja, bez duela, Hajduk se šetao kroz naše redove. Nakon 2:0 mi smo se raspali i Hajduk se razigrao, zaslužena pobjeda Hajduka...

Jeste li Bencuna vadili zbog ozljede ili loše igre?

- Ni jedno, ni drugo, tražili smo igrača s kojim bismo dobili na dubini...

Zašto samo 15 minuta dobre igre? A imate i dobrih igrača, novih? Gdje ih samo nađete, sada taj Komnen Andrić?

- Dobili smo par igrača, ja sam zadovoljan s izborom, Andrić, pa taj Regan, došao nam je i Mezga, vratit će se Prenga. Mi pokušavamo igrati, to kaj treniramo, to i igramo. Ali, kad dođemo na jačeg, onda se malo pogubimo.

Svaka momčad ima barem jednu šansu u Poljudu? Treba je iskoristiti, jer ako ne, nema šansi...

- Pa da... Nismo zabili iz te jedne. Rekao sam mojima, ako se mislimo 90 minuta braniti, nemojmo ni istrčatavati u Poljud. Mi kroz pas, dodavanje, nismo izašli vani prema napadu. Bili smo, ajmo reć, poluaktivni, a to ne ide. To je malo, sasvim nedovoljno.

- I dodajte i to, odlično suđenje (Fran Jović iz Zagreba, op. a.), za pohvalu. I to, da, htio sam smanjiti broj Dalmatinaca u momčadi, jer se onda prepadnu u Poljudu, smanjio jesam, ali ni to nije pomoglo (nasmijao se, op. a.). Opet nije bilo dovoljno duela s naše strane i izgubili smo – Toplak se nije dao, stoički je primio poraz.   

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk