Sport Hajduk

NA KRAJU SAMO BOD

Hajduk II remizirao kod Lučkog: kao i prva momčad primili gol u zadnjoj minuti

NA KRAJU SAMO  BOD

Druga momčad Hajduka uzela je bod na gostovanju kod lučkog, momci Siniše Oreščanina bili su bolji suparnik tijekom cijelog susreta, ali su na kraju primili zgoditak u posljednjoj minuti, gotovo na isti način kao i prva momčad. Ispustili su tako dva boda "bijeli" s kojima su mogli biti na vrhu drugoligaške kolone.

Domaćin Lučko poveo je u 8. minuti, duga lopta preletjela je sve igrače, primio je Lovrić i neobranjivo poslao u kut Grbićeva gola.

 

 

Početkom drugog poluvremena "bijeli" su izveli blitz-krieg u samo četiri minute preokrenuli rezultat. Prvo je u 50. minuti nakon kornera lopta stigla do Nejašmića koji je s preko dvadeset metara poslao projektil i desni gornji kut vratara domaćih Kramera. Četiri minute kasnije Nejašmić je pronašao Delića, njegov ubačaj s lijeve strane pratio je Šego i ubacio loptu u mrežu za vodstvo "bijelih".

I kada se činilo da će tri boda autoputom krenuti put Splita, u 89. minuti Lovrić je pucao s dvadesetak metara, lopta se odbila o bloka i prevarila Grbića, te završila u mreži.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk