Sport Hajduk

KAMO ĆE 'BIJELi'

Povratak povjerenja u HNS Hajduk ne vidi u sadašnjoj garnituri

KAMO ĆE 'BIJELi'

Svaki novi događaj aktualizira traženje promjena, a situacija je takva da se može konstatirati:

1. Šuker želi biti ponovno kandidat i Mamić ga želi i hoće podržati sa svojim "aparatom", međutim koliku će imati podršku?

2. Politike ima u Izvršnom odboru HNS-a, prevladavaju članovi HDZ-a, ali Vlada RH s većinom od HDZ-a, nema poseban izravan interes prema nogometu; odnosno daje i prepušta državnoj tajnici Janici Kostelić i Središnjem državnom uredu za šport da inzistira na provođenju Zakona o športu i da se počisti situacija u Hrvatskom nogometnom savezu, ma što god to značilo.

3. Pozicija Hajduka jest traženje promjena i povratka povjerenja u HNS, a to nije moguće s postojećim kadrom na vrhu kuće nogometa, odnosno s ostankom Šukerove administracije.

Hajdukov izbor sigurno nije ostanak Davora Šukera, to ne treba ni spominjati.

Hajduk neće ni mirovati, kako bi se reklo "aktivno radi na terenu"... Nema ništa protiv Darija Šimića, premda to nije nikakva odluka, to je zasad tek mišljenje ili razmišljanje; smatra se da nije bitno da baš Hajduk nekoga isturi nego da taj Netko bude - "programski čist"; inzistira se na principima poštenja i pravednosti, stat će uz nekoga tko će biti – ispravan...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk