Sport Hajduk

cijena simbolična

Rico vas očekuje: Hajduk poziva najmlađe navijače na nedjeljnu utakmicu

cijena simbolična

HNK Hajduk je odlučio svojim najmlađim navijačima omogućiti pravi doživljaj Hajdukovih utakmica na ulazu predviđenom baš za njih. Ulaz U na Jugu stadiona prenamijenjen je, prilagođen i uređen za mlade hajdukovce, gdje Vas i za ovu utakmicu očekuje zabava s našom novom službenom maskotom Kluba, Ricom.

Dječje ulaznice prodaju se po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Ulaznica za odrasle (ulaz U) za nedjeljnu utakmicu protiv Lokomotive u pretprodaji je po cijeni od 40 kuna dok će na dan utakmice iznositi 50 kuna - javlja Hajduk.hr.

Uz ulaz U koji je predviđen kao kutak za mlade hajdukovce, kupnja dječjih ulaznica omogućena je po simboličnoj cijeni i za tribine JUG, ISTOK, ZAPAD po cijeni od 10 kuna u pretprodaji i na dan utakmice. Navedena ulaznica namijenjena je djeci do do navršenih 15 godina života (u pratnji roditelja/skrbnika) s posebnom oznakom.

Pozivamo sve roditelje, djecu, škole i vrtiće da posjete ulaz U stadiona Poljud. Zabavite se s našim Ricom, uživajte u prigodnom programu koju smo pripremili za najmlađe, navijajmo svi zajedno i bodrimo Bijele do nove pobjede.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk