Sport Hajduk

pod povećalom

Kupljen da bude i Futacs i Vlašić: ne sudimo nakon prve, iduće utakmice pokazat će je li Almeida pravo rješenje

pod povećalom

Ne pucajte u Almeidu... Era Almeide nije dobro počela i nova Hajdukova “desetka” ostala je bez učinka na premijeri, dapače bio je jedan od lošijih u sastavu koji je još jednom poražen od Rijeke. I sami se moramo posuti pepelom u najavama Portugalca, mnogo smo očekivali.

No, prava je dilema, je li Almeida svoju slabu ocjenu i dojam treba ujedno podijeliti i sa svojim trenerom?

1. Je li Almeidu trebalo ostaviti neocijenjenoga, nije imao pravu loptu...

2... ili je ipak Almeida morao pružiti više sam po sebi, da je pokazao više incijative i moći.

Lani se Futacs u ova doba trudio i mučio i dokazivao u Jalžabetu. Postao je prvi strijelac HNL-a.

Možda je Carrillo trebao ostaviti Almeidu na klupi i početi s Ohandzom i Saidom, ali ajde ti to uradi. Svi su uostalom spominjali kako je na treninzima Almeida dobar i spreman. Na stranu što ga je iz Grčke dopratio glas da nije u punoj formi.

Danas, pametniji za ovo iskustvo, možda bi Carrillo protiv Rijeke započeo s Ohandzom i Saidom, a Almeidu ostavio na klupi da još dotjera svoj “fitness”. Nikad nećemo znati.

Almeida je kupljen da bude i Futacs i Vlašić, to je jasno. Jedro što će iznova napuhati Hajdukove ambicije, splasle gubitkom rečenog dvojca.

I to je sad pod povećalom. Ne pucajmo nakon prve utakmice, ali sigurno je da će iz utakmice u utakmicu Almeida biti u žarištu pozornosti. Period od četiri uzastopne domaće utakmice s naglaskom na završnu, kad u Poljudu gostuje Dinamo, dat će pobliže odgovore o “eri Almeide”... 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk