Sport Hajduk

bila noć

Narodni Hajduk pomaže bolnici: na donatorskoj aukciji mnoštvo vrijednih predmeta, specijalni dar poslala i predsjednica

bila noć

Na donatorskoj aukciji sutra navečer na Biloj noći bit će i dres Davida Beckhama, original s utakmice Engleska – Hrvatska odigrane u Ipswichu 2003. godine, s autogramom Beckhama.

Taji se iz čije je to zbirke; Janica Kostelić je poslala svoje skijaške rukavice, ono kad je bez štapa i jedne rukavice doskijala do postolja 2006. godine na Sljemenu, sačuvane su obje. Janica osobno dolazi i donosi slavne rukavice. Jedna ide u muzej "bijelih", druga na aukciju.

U donatorske svrhe. Dug je popis donacija, Dino Rađa daje svoj retro-dres košarkaša "žutih", skakačica uvis Blanka Vlašić svoje sprinterice, Antonija Sandrić ex Mišura dres košarkaške reprezentacije.

I dresovi, oprema cijele nogometne momčadi je na bubnju, ko da više: aktualni dres Hajduka s potpisima prvotimaca, pa onda Ivan Perišić (Inter), Darijo Srna (hrvatska reprezentacija, protiv Španjolske 2:1 lani na Euru), Ivan Strinić (Napoli), Danijel Subašić (Monaco), Mario Pašalić (Milan), Lovre Kalinić (Gent), Hrvoje Milić (Fiorentina), Tino Sušić (Genk), Mario Maloča (Lechia), Nikola Kalinić (Fiorentina), sve redom hajdukovci po Europi.

Dakle, sutra je Bila noć u Splitu, točnije u Podstrani u hotelu Le Meridien Lav, s početkom u 20 sati. Opet je u svome gradu Hajduk organizirao klupsku zabavu.

Ovaj put u potpunosti humanitarnog karaktera: sav prihod od prodaje ulaznica, pića, tombole i donatorske aukcije namijenjen je Odjelu neurokirurgije splitske bolnice na Firulama, koji je pretrpio golemu štetu u požaru ne tako davno.

U zabavnom programu nastupit će Oliver Dragojević i Dupini, Meri Cetinić uz vokalnu pratnju Ivane Burić, Zorica Kondža i Joško Banov, Alen Nižetić i Espresso band, klapa Rišpet uz Ivu Amulića.

Očekuje se nazočnost kompletne momčadi i stručnog stožera, čelnika Hajduka, očekuje se i povratak predsjednika Ivana Kosa iz New Yorka, brojni uzvanici...

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović dariva

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović dariva Hajduku dres od posebne važnosti za nju samu. Naime, šalje na aukciju - dres kapetana rukometne reprezentacije Domagoja Duvnjaka!

S potpisima svih reprezentativaca što ga je predsjednica dobila nakon osvajanje bronce na Europskom prvenstvu lani u Poljskoj. Od predsjednice Kolinde s posebnim emocijama za humanitarni aspekt proslave 106. rođendana "bijelih".

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk