Sport Hajduk

poraz na pripremama

Hajduk izgubio od Aluminija, trener Pušnik oštro zamjerio igračima: Sramota, uz ovakvu igru bez srca, nije im mjesto u timu!

poraz na pripremama

NOVO 

- Mene je sramota, ne znam šta je igračima... Neki zaista ne shvaćaju gdje igraju i kako ja cijelo vrijeme pričam o tome gdje igraju i za što igraju. Nije suština u pobjedi ili jednom golu danas, nego u tom kako se trebaju boriti za ovaj dres! Momci to danas nisu radili – rekao je Pušnik.

Nastavio je smireno i odlučno:

- Mi smo danas imali puno prilika, ono što nismo zabili može se reći i nespretnost i tehnički nedostatak i umorne noge od priprema, što god, ne tražim izgovor za to. Ali, domaći su se borili i pokazali kako se trebaju boriti! A mi smo igrali bez srca i ja sam otvoreno sad rekao igračima u svlačionici, da uz ovakvu igru, tu im nije mjesto! Tako se ovdje, u Hajduku, ne može igrati!

Ponovio je:

- Ne tražim izgovor, ali se domaća momčad izuzetno borila i pokazala kakvo treba biti zalaganje i naše momčadi. Znači, ako već ne možemo tehnikom i znanjem, onda trebali bismo srcem! Tu smo zakazali.

Jeste li se onda vratili na početak, kao kad ste igrali s Mosorom?

- Nije baš početak, ima nešto dobro... A ima nešto loše. Ali igrati nogomet bez srca, to ne može nikako! Uz ovakvu igru nemaju mjesto u klubu. Nemaju izgovora nikakvog. Pola igrača Aluminija ima posao, oni su amateri, polu-profesionalci. A igraju sa srcem. Tu su nam očitali lekciju...PRVA VIJEST

Hajduk je odigrao pripremnu utakmicu protiv novopečenog slovenskog prvoligaša, Aluminija iz Kidričeva, u kojoj je poražen rezultatom 1:0.

Trener Pušnik koristio je sve igrače, a pobjedonosni gol za slovensku momčad postigao je Vrbanec u 70. minuti.

HAJDUK: Stipica, Juranović, Nižić, Ćosić, Milić, Jefferson, Kožulj, Vlašić, Radčenko, Sušić, Mastelić.

Drugo poluvrijeme: Grbić, Pejić, Bilji, Ismajli, Memolla, T. Bašić, Hairlahović, Kalik, Vojković, Rapaić, Radčenko.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk