Sport Hajduk

nema drame

Marasović: Uvjeren sam da ovakav model upravljanja klubom valja

nema drame

Novi predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Slaven Marasović ne vidi dramu u javnom istupu Tomislava i Zorana Mamića te izlasku iz Nadzornog odbora, a uostalom tvrtka Tommy ostaje u klubu kao sponzor.

Iznesena je tvrdnja kako ovakav model upravljanja klubom ne funkcionira?

- Imaju pravo na svoj stav, ja sam uvjeren da model valja. To će pokazati budućnost. Ako se pokaže rezultat siguran sam da će to otvoriti vrata prisnijoj suradnji.

Prozvani su gradonačelnik Ivo Baldasara kao predstavnik većinskog vlasnika odnosno udruga Naš Hajduk za pasivnost, da ne iznose svoje mišljenje u situaciji kada bi u svojim ulogama po njima trebali reagirati?

- To je stvar Našeg Hajduka i Grada, ja to ne bih komentirao.

Iznesena je tvrdnja kako je struja koja je donijela odluku o nepovjerenju predsjedniku uprave Marinu Brbiću imala tu intenciju od početka, da ste od ulaska u NO htjeli “doći na vlast”?

- To nije istina. Bit će javni natječaj, ako gospodin Mamić ima nekog svog kandidata za kojeg smatra da je kvalitetan kadar za predsjednika uprave neka se ta osoba slobodno prijavi pa ćemo vidjeti. Nama je svaki kvalitetan kandidat dobrodošao, moći ćemo kvalitetnije odabrati.

A tvrdnje kako je s iste strane bilo opstrukcija u radu NO-a?

- To nije istina. Ne smatram da je bilo tako. Ali ne mogu komentirati sami sadržaj sjednica NO-a, smatram da to ne bi bilo primjereno s moje strane.

Ići će se u promjenu statuta

Mamići su spominjanjem enormnog broja sjednica NO-a i odlučivanja i o stipendijskim ugovorima djece iz omladinskog pogona pozvali i na promjene statuta, da se povećaju ovlasti predsjednika uprave, a smanje one NO-a?

- To ima veze samo sa statutom. U promjenu statuta će se ići. Osnovat će se radna skupina koja će predložiti što je najbolje za funkcioniranje kluba – zaključio je Marasović.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 39FirstPrevious[1]2345678910Last