Sport Hajduk

Ugovor na tri godine

Piazza Italia novi sponzor Hajduka; Brbić: Imamo pojačanje iz Serie A!

Ugovor na tri godine

Hajduk je danas u Bijelom salonu poljudskog stadiona predstavio novog partnera - talijanski modni brend Piazza Italia. Riječ je o proizvođaču odjeće za odrasle i djecu, za cijelu obitelj, mlado i staro. Tvrtka se tek širi na hrvatsko područje, u Splitu će otvoriti prvi dućan i to u novom trgovačkom centru Mall of Split.

- Tvrtka je bila sponzor Serie A, pa možemo reći da imamo pojačanje iz Serie A! - zadovoljno je kazao Hajdukov predsjednik Uprave Marin Brbić.

Nakon toga riječ je dobio vlasnik Piazza Italije Gino Bernardo:

- Piazza Italia dosta je rasprostranjena u Italiji, ondje brojimo 250 dućana, a u ostatku svijeta još 70. Prošle godine fakturirali smo više od 500 milijuna eura, a imamo 2600 zaposlenih.

Sve ukupno s nama surađuje 12 tisuća ljudi - izvijestio je vlasnik tvrtke Gino Bernardo, dodavši kako će u Splitu biti otvoren mali "family store". Također je naveo kako je njihova reklama krasila stadione gotovo svih talijanskih prvoligaša osim Juventusa i Milana.

O detaljima ugovora govorio je Hajdukov direktor marketinga i prodaje Aljoša Bašić.

- Ugovor je potpisan na tri godine i sastoji se od fiksnog i varijabilnog dijela. Fiksni je, jasno, poslovna tajna, a što se tiče varijabilnog mi sudjelujemo u ukupnom bruto prometu tvrtke Piazza Italia Split. Ako se vizije obistine, mogao bi to biti lijepi financijski prihod klubu, a time će i tvrtka rasti.

Osim Bernarda, tvrtku Piazza Italia predstavljali su direktorica marketinga Romana Huljev-Medić te direktor za Hrvatsku Božo Medić, koji je rekao:

- Drago mi je da možemo sponzorirati Hajduk. Bit će nam drago da se u velikom broju odazovete u novi trgovački centar i uvjerite u sve što je gospodin Bernardo govorio. Piazza Italia je brend u usponu i kao takvi smo željeli biti prisutni u Hajduku. Gospodin Bašić nas već dvije godine nagovara da dođemo kao sponzori i evo uspio je. Postotak prometa ide Hajduku.

 

Nakon potpisivanja ugovora Brbić je Bernardu poklonio dres Hajduka s brojem 10, a za kraj je vlasnik talijanske tvrtke upitan za koga navija i poznaje li kojeg hrvatskog nogometaša u Italiji. Odgovorio je:

- Navijač sam nogometa u globalu i svoje tvrtke. Moja djeca znaju sva imena. A grad Split je prelijep, podsjeća me na moju Sardiniju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 43FirstPrevious[1]2345678910Last