Sport Hajduk

Škabrnja – Hajduk 0:6

Više od tisuću Škabrnjana pozdravilo maksimalno ozbiljne bijele

Škabrnja – Hajduk  0:6
Hajduk se nametnuo ozbiljnim pristupom zasigurno po naputku trenera Damira Burića koji je čini se dobio ono što je tražio, maksimalnu angažiranost, unatoč tomu što je njegova momčad na drugoj strani imala županijskog "prvoligaša". 

I Škabrnjanima valja odati priznanje na otvorenoj borbi, štoviše, sve do prvoga gola bili su čvrsti, što i ne čudi jer su u svojim redovima imali nekoliko igrača koji su okusili kruh profesionalnog nogometa, Župan, Mičić i Bilaver! 

Domaća " špina" počela se odvrtati na isteku prvoga dijela kad su i pala dva pogotka nakon dobrih ubačaja.Najprije se Maglica "sjetio" Mujana, potom je Juranović u magli pronašao Maglicu.... 

U drugom dijelu, Burić je odlučio ukazati prigodu svima koji su grijali klupu , oni su mu pak uzvratili golovima, međutim, valja izdvojiti Juranovićev gol iz slobodnog udarca. Pod gredu! Bravo mali!

(DŽ)
Škabrnja – Hajduk  0 :  6

ŠKABRNJA – Igralište " Vlačine".

Gledatelja:1200. Škabrnja – Hajduk  0 : 6  (0 : 2)

Sudac: Ivan Zdrilić (Poličnik).

Strijelci: 0:1 Mujan(42), 0:2 Maglica(43), 0:3 Maglica(62), Juranović 0:4( 68), 0:5 Mastelić(69), 0:6 Bencun ( 84 )

ŠKABRNJA: J.Škara, A. Mičić , Čačić , Lekaj , Bilaver , Župan, L.Mičić, Vrsaljko, Vukorepa, Pavičić, Š.Škara. Još su igrali: K.Škara, Ražov, Bacalja, Perović,  J. Brkić , Plecić , F.Brkić , Jurić.

HAJDUK: Stipica, Juranović, Jefferson, Franić, Bosančić, Bašić, Bencun , Roguljić , Maloku, Mujan, Maglica.Još su igrali: Ljubić,  Delić, Simonović, Hairlahović, Mastelić,Relota.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 22FirstPrevious[1]2345678910Last