Sport Hajduk

prvijenac

Milevski: Zabio sam napokon, ali bismo dobili da su tu bili navijači

prvijenac
Artem Milevski zabio je protiv Lokomotive prvijenac za Hajduk.

Zabio je iskusni ukrajinski napadač već ranije dva pogotka za Hajduk II za kojeg je nastupajući dizao razinu fizičke pripremljenosti, ali čekao se gol za prvi sastav. Milevski je ranije sve izlaske u medije odgađao dok ne zabije gol. Obećanje je nakon zabijenog pogotka bivši ukrajinski reprezentativac održao.

- Dugo sam čekao na gol u Hajduku. Žao mi je što nije bilo publike na stadionu. Bilo bi drugačije s navijačima na tribinama. Uvjeren sam da bismo s navijačima na stadionu dobili utakmicu – rekao je
Milevski nakon susreta.

Lijevi bočni Hajduka Goran Jozinović je nakon remija s Lokomotivom priznao kako njegova momčad nije bila u pravom izdanju.

- Nismo ušli u utakmicu kako smo se dogovorili. Nismo bili agresivni, pogotovo u sredini travnjaka. Dopustili smo Lokomotivi da nametne svoju igru. Prelako su dolazili u prilike, na našu zadnju liniju. Zasluženo su došli do vodstva 2:0. tek nakon tog drugog gola smo počeli igrati kako znamo i kako smo trebali od početka – rekao je Jozinović.
Čudna utakmica na praznom Poljudu. Hajduk se nakon 0:2 u zadnjih pet minuta spasio poraza, a na kraju je čak imao i priliku za pobjedu.

- U završnici susreta se pokazalo da možemo. Zasluženo smo došli do 2:2. Bradarićev udarac na kraju je dotaknuo i stativu. Bilo je još nekoliko odbijanaca i udaraca. Mogli smo i do tri boda. Da je bila publika na stadionu siguran sam da bismo pobijedili. Oni bi bili prevaga. Pogotovo u ovakvim situacijama na kraju kada smo ih stisnuli, kada nam je trebao još koji atom snage. Oni bi nas ponijeli. Kada gubiš 0:2 i bod je dobar, ali šteta što cijeli susret nismo igrali kao zadnjih 15-20 minuta– uvjeren je Jozinović.

A novi travnjak?

- Vrhunski je. Velika je promjena igrati na ovom travnjaku i onom prijašnjem.

Veznjak Lokomotive Jerko Leko žalio je za ispuštenom pobjedom.

- Platili smo danak našem neiskustvu. Imali smo sve u svojim rukama. Nije ovo prvi put da nam se ovakvo nešto događa, već smo gubili bodove na ovaj način.FRANE VULAS

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 12FirstPrevious[1]2345678910Last