Sport Hajduk

ante U italiji

U ponoć sve dogovoreno, Vukušić otputovao u Pescaru!

ante U italiji
NAJNOVIJE Vukušić otputovao u Pescaru

Kapetan hrvatskog nogometnog doprvaka Hajduka Ante Vukušić (21) u subotu je ujutro uz dopuštenje kluba otputovao u Italiju kako bi finalizirao prelazak u novog talijanskog prvoligaša Pescaru, objavio je Hajduk na svojoj službenoj internetskoj stranici (hajduk.hr).

Vukušić je u 109 službenih nastupa za Hajduk postigao 49 golova, a u ovoj je sezoni odigrao maksimalnih devet utakmica i zabio pet pogodaka, te je prije 10 dana u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske debitirao za hrvatsku reprezentaciju.


U ponoć sve dogovoreno

Ante Vukušić je dogovorio razlaz s Hajdukom, Pescara i Hajduk su potpisali ugovor o prodaji/kupnji igrača, pa ipak sve do ponoći nismo mogli reći da je sve definirano glede prodaje Ante Vukušića iz Hajduka u Pescaru.

Do tada se čekao završni dogovor između igrača i Pescare i na kraju je sve dogovoreno i Ante će u subotu ujutro krenuti put Pescare.

Jučer se očekivalo se da će Vukušić hitno predvečer krenuti prema Zagrebu i dalje prema Pescari, ali se on pojavio na treningu s "bijelima" u 19 sati i nekako još jednom sve odgodio, prolongirao, usporio.

S druge strane Jadrana već su ga "vidjeli", objavili kako je stigao, a on još u Splitu. Eto kako i kolege s one strane Jadrana mogu požuriti i upasti "u crveno".

Ne, Vukušić je u petak bio još u Splitu i nije potpisao, premda je glavne stvari dogovorio.

Cijeli dan se pregovaralo u Poljudu, Hajduk sa svoje strane opremljen funkcionerima, baš kao i Vukušić, od zastupnika agencije Pharos do novih čimbenika na sceni, odvjetnika Nenada Strukana (on je bio u Zagrebu) i Drage Jukića u Poljudu.

Na kraju balade Hajduk je dobio od igrača ono što je priželjkivao, a to je da centarfor i kapetan prihvati ponudu Pescare koja je stigla na stol Hajduku još u srijedu i s kojom u prvi mah Vukušić nije bio baš oduševljen. Ili je pak dobro glumio – nezainteresiranost. I da prihvati razlaz s Hajdukom zbog Pescare, to je bilo još teže.

U Pescari ne znaju da se nećkao, nije ni važno, to je subjektivni dojam, Vukušić je samo vagao situaciju... Tamo ga čekaju s oduševljenjem uvjereni da su dobili veliki adut u borbi da sačuvaju prvoligaški status kojega su ovog ljeta premoćno i neočekivano zaslužili. Spremni da mu dadu i bonuse za golove i opstanak.

Na kraju razlaz s osmijesima – svi zadovoljni. Hajduk, Vukušić, agencija Pharos. To je najljepše kad se jedan takav posao može okončati na zadovoljstvo, pa neka je potrajao dva-tri dana.

No, ima još posla da sve bude gotovo, Pescara i Vukušić, kad, gdje??? Vukušić je popodne opet trenirao uz "bijele", nije požurio, bilo je i cjenjkanja, a onda je negdje oko ponoći sve dogovoreno.

- Nemojmo još žuriti, trčati pred rudo. Točno je da smo dogovorili uvjete razlaza, sad je na Vukušiću da bude na liječničkim pregledima, pa potpiše ugovor s Pescarom na licu mjesta, tek nakon toga ćemo moći reći da je posao dovršen – rekao nam je Marin Brbić, predsjednik uprave Hajduka.


SLAVEN ALFIREVIĆ
Fantom Vuka

Taman dok je Vukušić počinjao  trening s Hajdukom, Talijani su požurili, povjerovali su netočnim izvorima pa je tako portal Tuttomercatoweb objavio kako je "nogometaš poslijepodne stigao u Pescaru i večerat će s vodećim ljudima svog novog kluba". 

Koga su to Talijani vidjeli s one strane Jadrana, bijelog miša?! Uz nastavku kratkog teksta stajalo je kako će Vukušić ujutro obaviti liječničke preglede u Pescari te zatim potpisati ugovor s novim talijanskim prvoligašem. Možda i hoće, ali navečer je još trenirao u Poljudu...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 87FirstPrevious[1]2345678910Last