Sport Hajduk

Smoje i Pelaić u Osijeku, olakšanje tipa "još jedan manje"

Stanko Poklepović će u ponedjeljak doći u Poljud, da se informira o igračkom popisu ulaz-izlaz, da zna što prije na čemu je, jer ga onda opet nekoliko dana neće biti u Splitu, nove su obveze na Akademiji HNS-a u Zagrebu, Špaco je cijenjeni predavač.

I što reći danas Poklepoviću? Da osim povratka Marijana Buljata nema novosti? Da bi se Anasa Sharbinija za “sitan novac“ možda moglo gurnuti u Fenerbahče, ali to ni slučajno nije politika kluba. Odšteta nije prava. Dok je Anas poželjan u Istanbulu, dotle još nemamo naznaka da su se s prodajom Senijada Ibričića stvari maknule s polazišne točke.

Uz potvrdu klupskog stava da Srđana Andrića ne bi prodavali, makar menadžer Miro Milardović ima kvalitetne relacije po Njemačkoj...

Poklepović je rekao da u novoj sezoni neće igrače dijeliti na standardne i standardne alternacije, nego da namjerava stvoriti korpus “standardnosti 20 igrača“! Time bi umirio neke potencijalne nezadovoljnike koji nisu standardni nego alternacije, a to koji put ružno zvuči. Sad će svi biti standardni, makar sjedili na klupi za rezerve.

Vijest iz Osijeka da su u njihove redove stigli Mladen Pelaić i Ivo Smoje primljena je u Poljudu s olakšanjem, “ajde, jedan manje“, i to Smoje, jer je Pelaiću ionako istekao ugovor.

Smoje će, za pretrpljenu štetu, od Hajduka dobiti kolačić otpremnime budući da mu je ugovor s Hajdukom istjecao tek dogodine. Ujedno, očekuje se brzih dana da i Hrvoje Vejić pođe stopama Marijana Buljata, dogovori povratak u prvu momčad Hajduka, premda dok se to ne dogodi treba uvijek biti na oprezu hoće li Vejić možda put inozemstva.

Ovo su dani odluke i za Vjekoslava Tomića i Anthonyja Šerića, jesu li na putu za Karabuk kamo ih vodi Milan Rapaić.

(sa)

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 13FirstPrevious[1]2345678910Last