Hajdukvelik je motiv

Bradarić: Žao mi je što nismo sve prije završili. Sad možemo o Dinamu, bit će to velika utakmica i doživljaj

Piše Slaven Alfirević
30. ožujak 2019. - 23:00

Hajduk se odmah okreće – Dinamu, derbi u srijedu, nema se tu što puno pričatio subotnjoj utakmici, inkasirana su tri boda, pa je Istra arhivirana u hipu.

Pobjeda, malo su se dugo mučili, odnosno sami sebi promašajima odveli utakmicu u neizvjesnost, pa je potrajalo dok nije bilo gotovo. Kad je Cvitanović uvodio s klupe osvježenja, nikad ne znaš hoće li neki zalutali metak poništiti sve dobro što se gradilo od 11. minute i pogotka Jaira.

Domagoj Bradarić je bio pred novinarima, mladić koji sve više ulazi u žarište velike scene:

- Zadovoljni smo utakmicom, žao mi je što nismo sve prije završili, a mogli smo. Pa je bilo nepotrebne neizvjesnosti. Ali, nema brige, kad je sve dobro završilo. Visoko smo već, seriju smo nastavili i sad ono najvažnije. Da, sad možemo najavljivari derbi s Dinamom, do svršetka ove utakmice u Puli nije nam bilo dopušteno spominjati Dinamo, sad možemo slobodno! Bit će to velika utakmica i doživljaj...

Prolazimo uz mixed-zonu, jedan nam simpatizer Hajduka, blizak igračima dobacuje:

- Samo Dinamo, pumpaj, pumpaj, pumpaj. I nemoj ružit Miju, falio penal, pa što, dogodi se, glavno da smo dobili.

Ok, i to je specifika pulske mixed-zone.

Dakle, "pumpare". Kao ona pjesma: pumpaj se, napumpaj sve!

Sluša sve to Ardijan Ismajli, osmjehuje se, govori nam:

- Sad je Dinamo, velika utakmica, bilo je važno ovdje pobijediti. Bili smo bolji od Istre, makar imali i neke slabije trenutke. Ja sam bio malo umoran, uf, jesam, umoran, ne toliko od igre, koliko od putovanja, osjetio sam to pri kraju. Igrao sam dvije utakmice za reprezentaciju Albanije, naputovao se, nije sve to jednostavno.

- Ali, sad kad dobiješ, e, nema nikakve boli, samo zadovoljstvo. I osmijeh. I priprema odmah za Dinamo! Moramo se pokazati u najboljem svjetlu, velik je motiv. I da se serija ne prekine. Nanizali smo pobjede... Dobre stvari uradili, treba nastaviti... - kaže Ismajli.

Rezultati by SofaScore
#HAJDUK#ISTRA 1961#ARDIAN ISMAJLI#DOMAGOJ BRADARIć