StoryEditorOCM
Hajdukotvoreno progovorio

Benrahou: ‘Razmišljamo jedino o trofeju, a samo nebo mi je granica. Želim igrati u najboljim klubovima‘

Piše SPORT SD
14. srpnja 2023. - 11:09

Yassine Benrahou je na zimu stigao u Hajduk iz Nimesa i brzo se svojim igrama prometnuo u ključnog igrača Lekine momčadi. Uoči utakmice Superkupa protiv Dinama je dao intervju za francuski L‘Equipe gdje je otkrio što očekuje od utakmice Superkupa i iduće sezone, ali i gdje se vidi u budućnosti.

"To je i dalje trofej. Imamo rivalstvo s Dinamom i bilo bi lijepo pobijediti. Jedino o tome i razmišljamo. Znamo dobro da nemamo isti budžet, ali to nas ne brine. Cilj kluba je povratak na tron države", poručio je Benrahou.

"Jako sam zadovoljan polusezonom koju sam odradio. Uspjeli smo osvojiti Kup, a i ja sam pridonio golovima i asistencijama. Na meni je sada da nastavim igrati dobro jer nogomet ima kratko pamćenje."

"Stvarno se osjeti razlika između druge francuske lige i Hrvatske. Hajduk je momčad koja ima loptu, koja dominira. U skladu je s mojim kvalitetama", notirao je Marokanac, a progovorio je i o svojim ambicijama za budućnost:

"Kratkoročno, odraditi sezonu koju moram odraditi, pomoći momčadi i osvojiti naslove. Dugoročno, ciljam na najbolje klubove. Ja sam ambiciozna osoba, samo nebo je granica", zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 04:35