StoryEditorOCM
Domaći nogometalgoritam is dancer

Život kako ga piše ‘robot‘, u momčadi kola samo dva hajdukovca, a pola momčadi je iz... Baš zanimljivo

Piše K. M.
27. studenog 2023. - 15:11

Nastavio je Hajduk održavati prednost na prvom mjestu HNL-a i nakon 16. kola. Pobjedom u Puli od 2:0 prekinuli su Bijeli niz od četiri utakmice bez pobjede protiv Istre 1961, a Mislav Karoglan ostao je stopostotan na klupi Hajduka.

Hajduk je do pobjede došao golovima Emira Sahitija (16) i Marka Livaje (90 – 11m). Livaja je na kraju 16. kola upao i u momčad kola koju slaže SofaScore. Uz Livaju od hajdukovaca mjesta se tu našlo i za stopera Zvonimira Šarliju.

Zanimljivo, u momčadi kola mjesta se našlo i za pet igrača Gorice, trenutno četvrtoplasirane momčadi prvenstva, koji su slavili protiv fenjeraša Rudeša s 3:0. ‘Sofin algoritam‘ ovog kola najviše ocjene dodijelio je Jurici Prširu i Josipu Mitroviću iz Gorice, a u momčadi kola su se našli i njihovi suigrači Ivan Banić, Krešimir Krizmanić i Sven Blummel.

Osim njih u momčadi 16. kola po SofaScore su još Lindon Selahi, Toni Fruk (Rijeka), Benedik Mioč (Slaven Belupo) i Slavko Bralić (Osijek). Zanimljivo je i da su Osječani poraženi na Maksimiru u derbiju kola s 1:2, a u momčadi ‘Sofe‘ nije bilo mjesta za igrače Dinama.

image

Sofascore momčad kola

Sofascore/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 01:47