StoryEditorOCM
Domaći nogometoglasio se kustić

Zajecu stigla čestitka iz HNS-a: ‘Puno uspjeha na europskoj sceni, a na domaćoj neka pobijedi najbolji‘

Piše Sport SD
11. ožujka 2024. - 08:19

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, čestitao je Velimiru Zajecu koji je na izbornoj skupštini GNK Dinamo izabran za novog predsjednika zagrebačkog kluba.

Zajec se tako vratio u klub u kojem je najveći trag ostavio kao kapetan legendarne generacije Dinama koja je 1982. godine osvojila naslov državnog prvaka. Zajec je u Dinamu bio i trener te u više navrata visoko rangirani dužnosnik (tehnički direktor, sportski direktor, glavni direktor).

Povodom izbora na rukovodeću funkciju kluba, čestitku mu je uputio predsjednik HNS-a Marijan Kustić, a prenosimo je u cijelosti.

"Poštovani g. Zajec, ispred Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske nogometne obitelji čestitam vam na izboru za predsjednika GNK Dinamo kao i svim suradnicima. Vaša pobjeda je izraz volje članova kluba koji su prvi puta imali priliku na ovaj način, prema novom Statutu, sudjelovati u izborima za predsjednika kluba.

image

Marijan Kustić

Nikša Stipaničev/Cropix

Dinamo je danas europski prepoznatljiv i konkurentan klub, a svojim je rezultatima i razvojem mladih igrača dao veliki doprinos uspjesima hrvatskog nogometa. Uvjeren sam da ćete u svom djelovanju staviti veliki naglasak na daljnji razvoj tog sportskog sektora kako bi Dinamo i dalje ostao rasadnik igrača za sve hrvatske selekcije.

Raduju me vaše prve izjave o važnosti dobrih odnosa između svih klubova u SuperSport HNL-u te vam želim uspjeh takve vizije kluba.

Vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su vam otvorena za razgovor i suradnju na zajedničkom razvoju hrvatskog nogometa. Želim vam puno uspjeha s Dinamom na europskoj sceni, a na domaćoj - u nikad zanimljivijem i napetijem prvenstvu - neka pobijedi najbolji."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:51