StoryEditorOCM
Domaći nogometmlada nada

Sin latvijske premijerke potpisao za Dinamo, ponosna mama oglasila se na društvenim mrežama

Piše Sport SD
24. veljače 2024. - 10:13

Dinamo je u svoje redove doveo mladu latvijsku nadu, Matissa Silinsa, koji u Maksimir stiže iz akademije Mette. Riječ je o igraču rođenom 2007. godine, koji je 11 godina nastupao za latvijski klub, a njegov transfer objavljen je na klupskim društvenim mrežama. Prema podacima s Transfermarkta, radi se o braniču koji je dio i latvijske reprezentacije do 17 godina - pišu Sportske novosti.

- Hvala klubu na svim godinama koje smo proveli zajedno, koje nisam mogao zamisliti nigdje drugdje osim ovdje. Klub me razvio kao nogometaša i kao osobu, jako sam zahvalan na tome. Prošao sam kroz rad s nekoliko trenera i htio bih zahvaliti svakome od njih na onome što sam od njih naučio. Uz njihovu pomoć dobio sam priliku nogometnu karijeru nastaviti u zagrebačkom Dinamu i siguran sam da ću u budućnosti ostvariti davno zacrtane ciljeve. Hvala mojim suigračima, trenerima i Upravi na zajedničkom vremenu na nogometnom terenu i izvan njega - rekao je Latvijac za stranicu bivšeg kluba.

image
Screenshot Instargram/Evika SIlina

Cijeli transfer je još zanimljiviji ako se spomene činjenica da je riječ o sinu latvijske premijerke, Evike Siliņe, koja se na Instagramu oglasila nakon što je njen sin stigao u zagrebački klub. Predsjednica latvijske Vlade pohvalila je klub koji je zaslužan za razvoj nogometaša, čime se razvija cjelokupan sport u državi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:06