StoryEditorOCM
Domaći nogometprijelazni rok

Osijek će Hajduka dočekati jači: stižu prva pojačanja u momčad, postignut dogovor s Grcima

Piše Gradimir Đukarić/SN
22. siječnja 2024. - 18:53

Pogrešku koju su napravili prošlog ljeta u Opus Areni uspjeli su ispraviti ove zime. Gotovo mjesec dana trajali su pregovori Osijeka i Panathinaikosa prije nego što je konačno postignut dogovor.

Enis Cokaj trebao bi u utorak biti u Osijeku i nakon liječničkog pregleda - a koji će biti samo formalnost s obzirom na to da je u nedjelju igrao prvenstvenu utakmicu za Panathinaikos - odjenuti opremu Bijelo-plavih. Samo dan nakon što je odigrao posljednjih pola sata u dvoboju protiv Asterasa, albanski veznjak već je bio na putu za Osijek. Cokaj bi u Opus Areni trebao provesti na posudbi idućih godinu i pol dana., pišu Sportske novosti.

Pregovori s Panathinaikosom nisu išli glatko jer isprva je grčki klub pristajao samo na plaćenu posudbu i to bez opcije otkupa idućeg ljeta. Osijek je, pak, zanimalo isključivo dugoročnije rješenje, odnosno, posudba s unaprijed definiranom cijenom otkupa ili barem dugoročnija posudba albanskog veznjaka, a koja se neće svesti na samo nekoliko mjeseci.

Cokaj je u Panathinaikos stigao iz Lokomotive u ljeto 2022. u transferu teškom milijun eura. Za grčkog velikana odigrao je ukupno 27 utakmica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:16