StoryEditorOCM
Domaći nogometHrvatska U-21

Nikola Čavlina: Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, obje su momčadi nezgodne

Piše hina
19. ožujka 2024. - 20:15

Hrvatska U-21 reprezentacija odradila je prvi trening u Andori gdje 21. ožujka igra utakmicu u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025, objavio je HNS.

Momčad Dragana Skočića u dobrom je raspoloženju odradila prvi trening, a zbog ozljeda s reprezentacijom nisu Maro Katinić i Fabijan Krivak, dok je novi na popisu Dominik Prpić.

"Od ovih igrača koji su tu, manje-više svi su u redu. Igrači, koji su igrali u nedjelju, danas imaju malo lakši trening, a s drugima ćemo nešto više napraviti i radit ćemo najviše na taktičkim stvarima. Treninzi neće biti prejaki, nego samo taktička priprema za utakmicu", rekao je pomoćni trener U-21 reprezentacije Daniel Šarić.

"Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, obje su momčadi nezgodne. Andora je disciplinirani suparnik i protiv nje su naše šanse veće. Naravno, i protiv Portugala idemo na pobjedu, ali imat ćemo vrlo malo vremena za pripremiti se. Vjerujem da ćemo uspjeti i da ćemo uzeti svih šest bodova. Bilo je dosad vrlo dobrih stvari, ove slabije ćemo, naravno, probati što prije riješiti. Moramo biti momčad, prilagoditi se izbornikovim zahtjevima što bolje možemo i vjerujem da će sve biti dobro", poručio je vratar reprezentacije Nikola Čavlina.

Pet dana kasnije, 26. ožujka, reprezentacija odlazi u portugalski Faro gdje slijedi druga kvalifikacijska utakmica.

"Malo je vremena, ali moramo se kvalitetno pripremiti za utakmicu. U kvalifikacije smo ušli dobro, tako da očekujemo da ćemo tako kvalitetno nastaviti niz. U utakmici protiv Andore smo definitivno mi favoriti i kvaliteta je na našoj strani, ali moramo raditi na tom pristupu i biti maksimalni da bismo svoju kvalitetu pretočili u rezultat", rekao je Šarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:19