StoryEditorOCM
Domaći nogometples milijuna

Komplicirani pregovori traju, Niksi Vlašić poslao jasnu poruku: Ne vraćam se u West Ham...

Piše Robert Šola/SN
16. lipnja 2023. - 21:48

Prema Tuttosportu, Nikola Vlašić i njegov menadžer Tonči Martić čine sve kako bi hrvatski reprezentativac trajno preselio iz West Hama u Torino. Talijani tvrde da je Vlašić izravno razgovarao s trenerom West hama Davidom Moyesom i direktorom Markom Nobleom kako bi im potvrdio da se ne želi vratiti u West Ham.

Torinova klauzula za potpis hrvatskog reprezentativca istekla je 10. lipnja, ali pregovori i dalje traju. West Ham traži 13 milijuna eura, Torino navodno ne želi pristati na više od 10. Tonči Martić stoga čini sve da omekša stav kluba iz Londona, jer što će im nezadovoljan igrač?

Vlašić je - pišu Talijani - Moyesu i Nobleu jasno rekao nekoliko stvari. Prva je da ne želi igrati za West Ham. Poručio im je i da je spreman smanjiti svoju plaću kako bi se vratio u Torino te da ne želi potpisati ni za jedan drugi klub. Na kraju podvukao kako se i njegova obitelj dobro snašla u Torinu, što je još jedan razlog zašto ne razmišlja o povratku u London.

Za Torino je i iznos od 10 milijuna eura jako velik, ali Jurić inzistira na trajnom otkupu Vlašića, uvjeren da će on u sljedećoj sezoni napraviti veliki iskorak. U tek završenoj Vlašić je u 37 nastupa zabio pet golova uz osam asistencija, što nije loše, ali realno su i u Torinu očekivali više. Posebno nakon što je u prvih pet utakmica zabio tri gola.pišu Sportske novosti,

Međutim, Vlašić je nakon Svjetskog prvenstva u Kataru kroz dugi period igrao ispod svoje razine, da bi u završnici sezone ponovno bio među glavnim igračima momčadi.

Po svemu je realno da će West Ham malo popustiti, da će vjerojatno dobiti određeni postotak od sljedećeg transfera, te da će Vlašić i sljedećeg ljeta igrati u Torinu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:08